Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen tönkrementem, nem...

Teljesen tönkrementem, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem csak apukám volt. De sajnos elhunyt egy éve így nincs családtag kivel ünnepelhetnék.

Kapcsolatom 3 hónapja tönkrement. Nem törődött velem, úgy érzem megalázott, de még mindig szeretem és nagyon rossz, hogy nem lehetek vele. Rátesz az anyagi problémám hiába túlórázok, szombatozok mintha nem is dolgoznék semmit.

Egyedül leszek karácsonykor, barátnőim mind családosak hozzájuk nem akarok bepofátlankodni főleg hogy nem hívott senki.

Nagyon borzalmasan érzem magam :( már egyre jobban tervezem hogyan vessek véget ennek a szörnyű rémálomnak, ebből ezt az egy kiutat látom.

Legfájdalmasabb az egészben, hogy az exemnek tuti nem hiányzok ígyis csak tolta a képembe fbn meg instán a vigyorgós képeit hogy ő milyen boldog nélkülem.

Én pedig nagyon szeretem. Mêg az anyagi gondot elviselném ha lenne mellettem valaki de senkim nincs.

Elegem van a mindennapos sírásból, az ürességből, az egyedüllétből hogy engem senki nem tud szeretni.

Kértem már szakember segítségét de nem használt :(

2021. dec. 20. 15:05
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
61%
Miért ne lenne fair dolog, hogy ő tovább lépett, Te meg itt rinyálsz? Milyen választ vársz itt??? Csak magadon tudsz segíteni.
2021. dec. 20. 16:36
 12/50 A kérdező kommentje:
Szebben nem lehet kommentelni? Ülj ki egy hegyre remetének és meglátjuk hogy bírod. Nem kell itt idegeneknek köpködnie mikor nem ismersz...
2021. dec. 20. 16:38
 13/50 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy ráerősítettél hogy felesleges élnem, mert engem mindenki csak cseszegetni tud, az mindegy hogy miért...

Mindenkinek szép ünnepeket

2021. dec. 20. 16:41
 14/50 anonim ***** válasza:
21%
Miért köpködnék. Elmondtam,hogy rinyálsz mint egy kölyök hogy ő miért boldog. Te meg....hagyjuk inkább.
2021. dec. 20. 16:41
 15/50 anonim ***** válasza:
98%

"Csak ott meg idegenekkel lennék."

Igen, elsőre, de az ilyen eseményeken rendszerint nyitott, befogadó emberek vesznek részt, hamar bevonnak a körükbe és jól fogod érezni magad.

2021. dec. 20. 16:52
 16/50 anonim ***** válasza:
95%
Nem szeretnél esetleg egy kisállatot? Sokat tudnak segíteni az emberek lelkén, és mégis lenne valaki, aki hozzád tartozik, akivel foglalkoznod kell, még ha nem is ember:)
2021. dec. 20. 17:09
 17/50 anonim ***** válasza:
75%

Én vigyáznék Rád karácsonykor..🤗🐰

Komolyra véve a dolgot: a feladatod az a két ünnep alatt, hogy bebizonyitod mindenkinek, hogy jövőre pénzt is és párt is találsz, így jövőre már szép karácsonyod lesz és eléred mindazt, amit ma szeretnél..

Ennyi a feladatod erre az évre. Hajrá. Gondold azt, hogy ezért vagy most egyedül...hogy jövőre más legyen/lehessen...

2021. dec. 20. 17:09
 18/50 anonim ***** válasza:
96%

Esetleg nincs a közeledben egy idős szomszéd, aki szintén egyedül tölti a szentestét? Délután esetleg ehetnétek együtt mézeskalácsot, bejglit, beszélgethettek...

Tudom, hogy nem olyan, mint amikor párod van, de legalább idén karácsonykor sem vagy egyedül, és másnak is örömet szerzel.

2021. dec. 20. 17:20
 19/50 anonim ***** válasza:
21%
Saját tapasztalatból tudom,én is sokáig fekete szemellenzővel éltem.A legtöbb ember aki depressziós,mind önközpontú.Csak siránkozni tudnak,és sajnáltatni szeretik magukat,mindennek csak a sötét oldalát látják.Hiába próbál valaki kedves lenni hozzájuk,és jó tanácsokkal szolgálni,ők csak mondják a magukét,és kifogások tárházával hozakodnak elő.Semmi értelme normálisnak lenni hozzájuk,mert csak lehúznak az életről,én rosszul is vagyok az ilyen személyektől.
2021. dec. 20. 18:43
 20/50 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom. Velem eléggé undorító módon viselkedett az exem, miközben a tenyeremen hordoztam. Engem is zavar, h talált mást és boldog. Persze azt a csajt is kihasználja...egy emberi hulladék. Ezt csak az érti, akivel mocskosul elbántak, pedig nem adott rá okot. Ja, és mielőtt jönnének a szánalmasozó, savazó kommentek, a többi exemmel semmi bajom, nem zavar a boldogságuk, csak annak a féregnek. Kedves kérdező. Nem csak te töltöd egyedül, bár tudom ez nem vigasz. Én a mérgező családommal töltöm, meglesz az évi képmutatás. Az sem jobb. Mikor van családod, de igazából nem fogadnak el, nem szeretnek vagyis egyedül vagy ugyan úgy. :( A 17-nek édes és bíztató a kommentje. Hasonlóan szoktam én is gondolkodni, reménykedni. Lehet egy év múlva te is és én is életünk párjával töltjük majd a Szentestét és mosolyogva gondolunk erre az idei Karácsonyra vissza. Ha igazán boldog az ember, akkor már nem számít a múlt sérelmei. Bízom benne, h jövőre már nem fog eszembe jutni neked sem és nekem sem az exünk, már nem érzek pl. én gyűlöletet iránta, mert egy csodás férfi lesz mellettem és melletted is. :)
2021. dec. 20. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!