Teljesen tönkrementem, nem tudom mit tegyek?
Nekem csak apukám volt. De sajnos elhunyt egy éve így nincs családtag kivel ünnepelhetnék.
Kapcsolatom 3 hónapja tönkrement. Nem törődött velem, úgy érzem megalázott, de még mindig szeretem és nagyon rossz, hogy nem lehetek vele. Rátesz az anyagi problémám hiába túlórázok, szombatozok mintha nem is dolgoznék semmit.
Egyedül leszek karácsonykor, barátnőim mind családosak hozzájuk nem akarok bepofátlankodni főleg hogy nem hívott senki.
Nagyon borzalmasan érzem magam :( már egyre jobban tervezem hogyan vessek véget ennek a szörnyű rémálomnak, ebből ezt az egy kiutat látom.
Legfájdalmasabb az egészben, hogy az exemnek tuti nem hiányzok ígyis csak tolta a képembe fbn meg instán a vigyorgós képeit hogy ő milyen boldog nélkülem.
Én pedig nagyon szeretem. Mêg az anyagi gondot elviselném ha lenne mellettem valaki de senkim nincs.
Elegem van a mindennapos sírásból, az ürességből, az egyedüllétből hogy engem senki nem tud szeretni.
Kértem már szakember segítségét de nem használt :(
Köszi, hogy ráerősítettél hogy felesleges élnem, mert engem mindenki csak cseszegetni tud, az mindegy hogy miért...
Mindenkinek szép ünnepeket
"Csak ott meg idegenekkel lennék."
Igen, elsőre, de az ilyen eseményeken rendszerint nyitott, befogadó emberek vesznek részt, hamar bevonnak a körükbe és jól fogod érezni magad.
Én vigyáznék Rád karácsonykor..🤗🐰
Komolyra véve a dolgot: a feladatod az a két ünnep alatt, hogy bebizonyitod mindenkinek, hogy jövőre pénzt is és párt is találsz, így jövőre már szép karácsonyod lesz és eléred mindazt, amit ma szeretnél..
Ennyi a feladatod erre az évre. Hajrá. Gondold azt, hogy ezért vagy most egyedül...hogy jövőre más legyen/lehessen...
Esetleg nincs a közeledben egy idős szomszéd, aki szintén egyedül tölti a szentestét? Délután esetleg ehetnétek együtt mézeskalácsot, bejglit, beszélgethettek...
Tudom, hogy nem olyan, mint amikor párod van, de legalább idén karácsonykor sem vagy egyedül, és másnak is örömet szerzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!