Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen tönkrementem, nem...

Teljesen tönkrementem, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem csak apukám volt. De sajnos elhunyt egy éve így nincs családtag kivel ünnepelhetnék.

Kapcsolatom 3 hónapja tönkrement. Nem törődött velem, úgy érzem megalázott, de még mindig szeretem és nagyon rossz, hogy nem lehetek vele. Rátesz az anyagi problémám hiába túlórázok, szombatozok mintha nem is dolgoznék semmit.

Egyedül leszek karácsonykor, barátnőim mind családosak hozzájuk nem akarok bepofátlankodni főleg hogy nem hívott senki.

Nagyon borzalmasan érzem magam :( már egyre jobban tervezem hogyan vessek véget ennek a szörnyű rémálomnak, ebből ezt az egy kiutat látom.

Legfájdalmasabb az egészben, hogy az exemnek tuti nem hiányzok ígyis csak tolta a képembe fbn meg instán a vigyorgós képeit hogy ő milyen boldog nélkülem.

Én pedig nagyon szeretem. Mêg az anyagi gondot elviselném ha lenne mellettem valaki de senkim nincs.

Elegem van a mindennapos sírásból, az ürességből, az egyedüllétből hogy engem senki nem tud szeretni.

Kértem már szakember segítségét de nem használt :(

2021. dec. 20. 15:05
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
80%
#30 Akkor rosszul fogalmaztam, mert a helyében tennék egy kísérletet. De mivel én nem vagyok rászorulva, ezért meghagynám másnak a lehetőséget.
2021. dec. 20. 20:18
 32/50 A kérdező kommentje:

Már le van törölve meglehet nyugodni.

Ami számomra a probléma, hogy amikor alig tudtam enni is, mert nem volt pénzem, le lett fogva a net és a telefonat is kikapcsolta a szolgáltató. Egy hónapig nem tudtam kommunikálni senkivel mivel ahol lakok városba nincs senki ismerősöm.

Az a szomorú, hogy egy hónap alatt SENKI nem keresett. Tehát nyugodtan felköthetem magam, mert senkinek nem fogok hiányozni. Legyek ettől mimóza meg mit tudom én, igen biztos megérdemlem hogy senki nem keres,de ez van.

Én itt lezártak köszönöm aki ide fáradt kommentelni.

Kellemest mindenkinek

2021. dec. 20. 20:20
 33/50 anonim ***** válasza:
52%

Így már korrekt!

De teljesen mindegy, hogy mit irkálunk a Kérdezőnek, mindenkit lepontoz a 65%-ával. Na ő a tipikus eset, aki nem véletlenül magányos és ha sürgősen nem kezelteti magát, egyre inkább az lesz!

2021. dec. 20. 20:25
 34/50 A kérdező kommentje:

Nem pontoztam senkit se le se fel. Ha nem ismersz ne ítélkezz...

Neked is kellemest...

2021. dec. 20. 20:26
 35/50 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, pont ez a baj: többen is próbáltak itt segíteni, de te csak sajnáltatod magadat és szajkózod, hogy neked itt sincs helyed, téged senki nem keres, téged senki nem szeret.

Hát én se keresnélek, ha állandóan ezt kellene hallgatnom tőled.

Bocs az őszinteségért.

2021. dec. 20. 20:49
 36/50 A kérdező kommentje:
Oké sziasztok
2021. dec. 20. 20:52
 37/50 anonim ***** válasza:
84%
Azért mondjuk ez nem ennyire egyszerű. Sajnos a depresszió és társai igen lenyomják az embert. Nem mindenki képes arra sajnos h változtasson, vagy mondjuk a kérdező esetében felpattanni és random idegenek közé menni. De ezt csak azt tudja aki volt hasonló helyzetben. Könnyű mantrázni ezt a valamit akarsz tegyél érte, ha sz.r változtass stb. Ha ez ilyen egyszerű lenne csak boldog sikeres emberek lennének. Meg a kedvencem a lépj túl egy kapcsolaton. Az sem úgy működik, hogy elhatározom. Senki sem akarja a szerelmi bánatot, de vannak érzélmeink, érzéseink, nem mindenkinek megy úgy, hogy másnap már mással randizik.
2021. dec. 20. 20:55
 38/50 anonim ***** válasza:
85%
37. Akkor ennyi erővel a kérdést is feleslegesen írta ki.
2021. dec. 20. 20:59
 39/50 anonim ***** válasza:
89%
De az rajta áll hogy tesz-e valamit hogy jobb legyen vagy helyette inkabb marad ebbena helyzetben. Helyette nem tehet senki semmit.
2021. dec. 20. 21:05
 40/50 anonim ***** válasza:
78%
Ez igaz, és ehhez kell a külső motiváció, hogy legalább próbáljon meg beszélgető partnert keresni.
2021. dec. 20. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!