Teljesen tönkrementem, nem tudom mit tegyek?
Nekem csak apukám volt. De sajnos elhunyt egy éve így nincs családtag kivel ünnepelhetnék.
Kapcsolatom 3 hónapja tönkrement. Nem törődött velem, úgy érzem megalázott, de még mindig szeretem és nagyon rossz, hogy nem lehetek vele. Rátesz az anyagi problémám hiába túlórázok, szombatozok mintha nem is dolgoznék semmit.
Egyedül leszek karácsonykor, barátnőim mind családosak hozzájuk nem akarok bepofátlankodni főleg hogy nem hívott senki.
Nagyon borzalmasan érzem magam :( már egyre jobban tervezem hogyan vessek véget ennek a szörnyű rémálomnak, ebből ezt az egy kiutat látom.
Legfájdalmasabb az egészben, hogy az exemnek tuti nem hiányzok ígyis csak tolta a képembe fbn meg instán a vigyorgós képeit hogy ő milyen boldog nélkülem.
Én pedig nagyon szeretem. Mêg az anyagi gondot elviselném ha lenne mellettem valaki de senkim nincs.
Elegem van a mindennapos sírásból, az ürességből, az egyedüllétből hogy engem senki nem tud szeretni.
Kértem már szakember segítségét de nem használt :(
Az élet nem,annyira bonyolult mint hisszük mi bonyolitjuk sokszor túl.
Lesz még Karácsony,ahogyan volt eddig is ez most ilyen lesz számodra,de lehet jővőre már sokkal jobb lesz tégy azért,hogy jobb legyen.Mi nem tudunk segíteni csak te tudsz magadon.Úgy,hogy Hajrá.
Nem te vagy az egyetlen, aki egyedül tölti az ünnepeket, mert nincs senkije. Nekem sincs, a szüleim nem élnek már, párom nincs.
Nem szabad ennyire feketén látnod a saját helyzetedet, néhányan itt nagyon jó ötleteket adtak: önkénteskedés, vagy keress egy közösséget és menj emberek közé, ha nem akarsz egyedül lenni. De ha ez nem felel meg, akkor fogadd el, hogy ezt a karácsonyt egyedül töltöd és tudd, hogy ez nem marad így örökké.
Csak azzal hagyj fel, hogy állandóan arról nyavalyogsz, hogy neked senkid sincs... mert egy idő után ezt mindenki megunja hallgatni, senki nem szereti azokat az embereket, akiket állandóan sajnálni kell.
Nem tudom, hány éves lehetsz, de szerintem elég fiatal vagy. Fel a fejjel, lesz ez jobb is.
Ja, az exedet meg ideje letiltani face-en meg instán és akkor majd nem látod állandóan a vidám képeit. Ő továbblépett. Neked is ezt kellene tenned.
Én azt nem értem - és ez most kizárólag a Gyakorira vonatkozik - hogy akik egyedül vannak karácsonykor és nem tudnak vele mit kezdeni, miért nem keresik meg egymást?
Na nem 200-an, de 3-4-en vigasztalgathatnák egymást.
Csak ezen a fórumon már össze lehetett volna trombitálni ennyi embert.
Mert aki egészségesen gondolkozik, az nem szorul segítségre, megoldja normálisan a problémáit.
Hiába gondoljuk mi, hogy máris írok X-nek, hogy jöjjön el szeretettel várom, de ő hozza sós aprósütit, a másik a bejglit, én adom a töltött káposztát és Kati hozza a rántott halat, ha pszichés betegről van szó, akiről ezek leperegnek, menekül a szenvedésbe, mert abban van otthon.
Segíteni csak azon lehet, aki hagyja magát! Lózungokkal semmiképp.
Örülök ha csak annyi jött le, hogy azon picsogok, mert nincs párom... Igen fáj ez is de sok más is ezen kívül...
Semmi baj, nincs helyen itt ez van.
Akkor nosza, kísérletezz, ha te is egyedül vagy!
Én biztos nem fogok hívogatni senkit, mert én nem vagyok egyedül.
#28.
Igen egyedül vagyok, de nem érzem magam lelki sérültnek.
Hurrá, akkor minden rendben!
Csakhogy ezt írtad:
"Azért én tennék rá egy kísérletet,..."
Erre kaptad a választ, hogy nosza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!