A családodban kit szoktál vagy kit kell magázni?
Figyelt kérdés
és hogy alakult ki nálatok , hogy magázod?
(mondta kérte te akartad?)
2021. dec. 20. 07:43
32/45 A kérdező kommentje:
Mennyire házas?
2021. dec. 20. 16:29
33/45 Metionin válasza:
A nagymamámat. Egyszerűen így volt természetes pici korom óta, idős tehát magázni kell. Meg ritkán is találkoztunk ahhoz, hogy közvetlen legyen a kapcsolat. A nagybátyáimat és azok gyerekeit és párom szüleit is magázom, bár nekem ők nem tartoznak a (közvetlen) családba.
34/45 anonim válasza:
A páromon és az anyámon kívül mindenkitől a magázódást várom el. Én is magázom őket.
37/45 anonim válasza:
36 os vagyok, de nem a 34 es, csak egyetértek vele.
38/45 anonim válasza:
#34 vagyok:
Egyébként a nagyszüleim (ezer éve házasságban éltek!!) is magázták egymást.
Továbbá anyukám, és 2 testvére is magázta a szüleit...
40/45 anonim válasza:
Engem a szüleim magáznak, mert kikértem magamnak. Mondom "idesanyám, nem őriztünk együtt libát". Csak a miheztartás végett. Ha én vagyuk a szemük fénye, akkor viselkedjenek is úgy. Karácsonyra azt kapják tőlem,hogy megengedem, hogy tegezzenek mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!