Az hogy esetleg megmutatja pl hogy kell fát vagni, vagy kocsit szerelni es alkalmanként megkéri hogy segits az oke. Esetleg nyaron elmehetsz diakmunkazni hogy legyen egy kis pénzed. De alapvetően érettségiig a tanulásra figyeljen a gyerek szerintem.
2021. dec. 18. 19:49
2/38 anonim válasza:
Mondd meg apádnak, hogy le van maradva pár évtizeddel, de lehet, hogy századdal is. Ma már a munkahelyek nagy része is fűtött. Egyébként az életed jó részét munkával fogod tölteni, szóval szerintem inkább élvezd ki az iskoláséveket.
2021. dec. 18. 19:50
3/38 A kérdező kommentje:
De én nem akarnák még dolgozni! És azt mondja hogy lenne legalább pénzem de a pénzre nincs szükségem
2021. dec. 18. 19:51
4/38 anonim válasza:
Na… megint jonni fognak a szokasos gyks arcok akik mar csecsemő korukban kinn kapaltak a kertet…
2021. dec. 18. 19:55
5/38 anonim válasza:
Ne legyél lusta és kényes. Én már évesen kapáltam a kertet, két évesen komplett vasárnapi ebédet főztem.
2021. dec. 18. 20:11
6/38 anonim válasza:
miről van szó egyáltalán? el akar küldeni dolgozni egy munkahelyre, vagy azt akarja, hogy segíts a ház körül és ne a gép előtt tespedj 24/7?
2021. dec. 18. 20:16
7/38 anonim válasza:
És mit csinálsz bent a melegben? Mert tanulni nem tanulsz. "Akarnák" 😕🙄 Akarnék. Úgy írjuk.
Mellesleg falevelet összesöpörni, fát vágni (hogy utána továbbra is bent ülj a melegben) , a szobádat rendben tartani alap dolog már ennyi idősen fiúként. Nyilván nem gyártósorra akar küldeni három műszakban iskola mellett.
2021. dec. 18. 20:22
8/38 anonim válasza:
"Mellesleg falevelet összesöpörni, fát vágni (hogy utána továbbra is bent ülj a melegben)"
Honnan tudod, hogy van kertjük és fával fűtenek?
2021. dec. 18. 20:26
9/38 anonim válasza:
Sztem annyi ebből a lecke, hogy vagy megtalálod a hivatásod, amibe magadtól, örömmel fektetsz bele időt és munkát, azért tanulsz, és végül felépítesz valamilyen jövőt - vagy marad a robotolás. Tizenhatévesen még épp időben vagy ehhez, és ha a szüleid is látják, hogy van jövőképed, akkor abban fognak támogatni.
Ami a konkrét esetet illeti: lehet, hogy ideje kimoccanni, egy kis élettapasztalat senkinek nem árt.
2021. dec. 18. 20:27
10/38 anonim válasza:
Aztán 18 évesen azt fogja majd mondani, hogy menj és élj ahogy tudsz, amerre akarsz... Lehet jobb lesz megfogadni amit mond, biztos ami biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!