Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel hűthetném le a kedélyeke...

Mivel hűthetném le a kedélyeket? Elmondjam az okokat, vagy ne indokoljam a döntésem és hagyjam a lányom meg a rokonság egy részét puffogni?

Figyelt kérdés

Az unokatesóm (32 éves) elhívta a lányom (16 éves) szilveszterezni egy magán buliba. Én pedig nemet mondtam, nem engedem.

Az unokatesóm egy helyes, tanult, segítőkész nő. De... Nincs mit tagadni: nem az erkölcsösség bajnoka. Simán megvezet bárkit, pókerarccal hazudozik a szemedbe is, még akkor is, ha már lebukott. Vannak dolgai, nyilván sokan nem tudják a családból, köztük a lányom.

Gimiben lett egy nagyon jó barátnője, értelmiségi, vezető beosztású család második gyereke. Sülve-főve együtt jártak bulizni. Amíg aztán ki nem derült, hogy mi az a nagy bulizás: karácsony és szilveszter között kellett sürgősen nőgyógyászt keríteni az unokatesómnak, aki akkor még a 16-ot se töltötte be.

Eztán úgy nézett ki, hogy megkomolyodott (legalábbis nem tudtunk róla semmi zűrüs dolgot) Gimi alatt összejött egy sráccal akivel később össze is házasodtak. Gimi után a barátnővel megszakadt a kapcsolat (messze ment egyetemre), később felmelegítették a barátságot. Hogy ennek tudható-e be, vagy másnak, de az unokatesóm (mint később kiderült) 2 évig viszonyt folytatott mielőtt elváltak. A barátnő szintén szeret egyszerre több vasat tartani a tűzben: volt úgy, hogy három pasija volt egyszerre. Az unokatesóm szeretőjéről kiderült, hogy a két éves viszonyuk alatt folyamatosan más nőkkel is volt viszonya, nem is kevés. Válás után a szeretője nem vette el, ahogy ígérte; hogy mi zajlott le köztük, azt csak ők tudják, de az unokatesóm szexcsetelései és meztelen képei a szexuális kapcsolatuk rengeteg részletével szépen terjedni kezdett.

Állítólag most nincs senkije, baráti, haveri társasággal buliznának. Vagyis ők fognak is, csak a lányom nem engedem.

Most én vagyok a főgonosz, hogy a jófej unokatesómmal nem mehet bulizni. Se a család, se a lányom előtt nem akarom lejáratni az unokatesóm, ha ribi, hát ribi, de nem akarom, hogy a lányom ilyen társaságba keveredjen.

Azt se mondhatom az unokatesómnak, hogy mondja azt, hogy elmarad a buli, mert a közös ismerőseik teleposztolják a facebookot a képekkel.

Mi a franc lenne az, amivel nagyobb sértődés nélkül megtilthatnám egy 16 évesnek ezt a szilveszterezést?

2021. dec. 14. 13:15
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
28-as: az, hogy nem egy elkényeztetett, agyonsztárolt, mindenki fölött álló egyke, ahogy néhány családban kezelik az egyszem gyereket. Írhattam volna, hogy a két gyerek közül az egyik, de így egyszerűbbnek tűnt.
2021. dec. 14. 19:12
 32/42 A kérdező kommentje:

30as: Eltaláltad.

Savlekötő egy 70 éves férfi. (régebbi kommentjei alatti aláírása szerint)

2021. dec. 14. 19:14
 33/42 Savlekotő ***** válasza:
11%
3 gyereket felneveltünk de nem úgy hogy a szextől normális dolgoktól tiltottuk őket esküvőig,16 nem óvódás már,akik meg azt hiszik a gyerekük nem szexel v gondol arra tízen 20 évesen azok hülyék,vagy jól hazudnak nekik a gyerekeik. Mindennek meg van az ideje,akkor nem lenne ennyi családját felrúgó nő akik bepótolják 30 40 50 es fejjel amit 16 17 18 20 évesen kellett volna..
2021. dec. 14. 19:30
 34/42 anonim ***** válasza:
53%
31, és miben befolyásolja a te kölyköd elengedését ez? Ennyi.
2021. dec. 14. 20:08
 35/42 anonim ***** válasza:
60%
Jezusom… 33, nem a szexxel van baj te agyhalott. Hanem hogy nem mindegy hogy mikor, hol, kivel, milyen körülmények kozt es hogy hányszor. 16 evesen szerintem amugyis korai, de mindegy ha van baratja akkor legyen. De a buliba össze-vissza mint ez a csitri nő úgy nem. Elverném rogton.
2021. dec. 14. 22:42
 36/42 Savlekotő ***** válasza:
0%
Verjed aztán ne lepődj meg ha lelép amint tud,az agyhalott az aki veri a gyerekét mert 16 évesen már nem barbizni akar..
2021. dec. 14. 22:51
 37/42 anonim ***** válasza:
22%
Attol hogy 16 éves nem feltétlen szexelni megy buliba, ennyit erröl.
2021. dec. 14. 23:11
 38/42 anonim ***** válasza:
68%
36, szoval nálad csak a barbizas es a kzrvalkodas létezik. Kicsit szélsőséges. 16 evesen ugye mast nem is csinálhat az ember, csak a fszt szophatja egy buliban nyilvan.
2021. dec. 15. 00:31
 39/42 anonim ***** válasza:
97%
10-es, bennem is megbíztak, és egy csávó majdnem megerőszakolt, mert Ő úgy gondolta, hogy én akarom őt. 22 voltam, nem 16.
2021. dec. 15. 07:42
 40/42 Savlekotő ***** válasza:
0%
16 évesen mitől lenne kurxa aki szexuális életet él.. Nem csoda hogy hazudnak a gyerekeitek a levegő vételről is . Felvilágosítás persze nulla,ha nőgyógyászhoz menne pokolra vele.. Csodálkozunk hogy nálunk a legtöbb a női betegség mikor még ott tartunk h lekurvázzuk aki Orvoshoz jár,vagy szexualitásra gondolni is mer..
2021. dec. 15. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!