Valamelyik rokonotok élősködött már rajtatok?
Egy hétre költözött be de egy hónap után sem akart elmenni. Ráadásul elvárta, hogy én etessem és fizessem a rezsit. Ezután azt mondtam, hogy holnap este 6-kor kirakom a szűrét. Erre röhögni kezdett, hogy úgy sem merem. Viszont a megadott időpontban az ajtó előtt találta a holmiját. Dörömbölt az ajtón a szüleimet hívta erre én ráhívtam a rendőröket. Ekkor visszavett az arcából. Mivel nem volt bejelntve hozzám így a rendőrök elküldték.
Elment egy hotelbe majd velem akarta kifizetni a költségét. Azóta a családban rosszat terjeszt rólam. Jelenleg a testvérénél lakik és ott is kezdődneo a problémák, de ez már nem az én bajom.
Egyedul anyamnak engednem meg h velunk lakjon...
Masnak tuti nem
Csak hogy tisztázzuk: Attól, hogy valaki máshoz költózik, még nem biztos, hogy élősködik. Attól még simán dolgozhat, beszállhat a költségekbe. Az nem élősködés.
És attól, hogy valaki nem lakik nálad, még élősködhet rajtad, pl.a tesóm egy időben rendszeresen elverte a fizetését 2 nap alatt, aztán nálam járt kajálni, erre-arra pénzt és minden egyéb dolgot kéregetni, "majd megadom" jogcímen, de sosem adta meg. Na, ez élősködés.
Az odaköltözés önmagában még nem, az pl.egy kölcsönös szimbiózis is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!