Hogyan tudnám lekoptatni a rokonságot?
Két bajom van a rokonsággal.
1) Lenéznek, amiatt, mert csináltattam egy tetoválást.
A bokámra, a nem rég elhunyt kutyámat.
2)Elvárják, hogy szüljek. 25 éves vagyok, de azt hallgatom, hogy "mikor jön a gyerek??" Nincs is párom. Ha meg szülnék is egy gyereket (amit nem akarok), akkor jönne a "Mikor jön a következő??" Kérdés.
Nagynéném, akivel életemben 3* találkoztam meglátta Facebookon a tetovalós posztom, azóta rám van szállva.
"Minek csináltattál ilyet, drága, fájdalmas és egész életemben viselned kell." Letiltottam, de rámküldte a barátnőit. Most már a rokonság nagyja rajtam csüng, ezektől nem lehet megszabadulni.
Megtudták a telefonszámom, az üzleti számomat is, hívogatnak folyton. Másnak is van ilyen idegesítő családja?
Engem akkor szoktak zavarni a beszólások, ha azt érzem, van benne igazság.
HA biztos vagy abban, hogy jó döntés volt a tetkó, jó neked társ és gyerek nélkül, akkor nem zavar...
A tetkóba biztos voltam. A gyerek kérdés azért zavar, mert mindenki elvárja, hogy minimum 3 gyereket kitójjak magamból, ne legyen munkám, családanya legyek és neveljem a pereputtyot. A rokonság öregebb tagjainak ilyen középkori gondolkodásunk van.
A számukat tiltom 1000rel, de üzleti telefont fel kell venni. A privát és az üzleti telefonom is tele van Ne vedd fel! Nevű emberekkel.ha rájuk csapom a telefont, mennek szüleimhez panaszkodni, ami nem igazán hat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!