Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lekoptatni a...

Hogyan tudnám lekoptatni a rokonságot?

Figyelt kérdés

Két bajom van a rokonsággal.

1) Lenéznek, amiatt, mert csináltattam egy tetoválást.

A bokámra, a nem rég elhunyt kutyámat.

2)Elvárják, hogy szüljek. 25 éves vagyok, de azt hallgatom, hogy "mikor jön a gyerek??" Nincs is párom. Ha meg szülnék is egy gyereket (amit nem akarok), akkor jönne a "Mikor jön a következő??" Kérdés.

Nagynéném, akivel életemben 3* találkoztam meglátta Facebookon a tetovalós posztom, azóta rám van szállva.

"Minek csináltattál ilyet, drága, fájdalmas és egész életemben viselned kell." Letiltottam, de rámküldte a barátnőit. Most már a rokonság nagyja rajtam csüng, ezektől nem lehet megszabadulni.

Megtudták a telefonszámom, az üzleti számomat is, hívogatnak folyton. Másnak is van ilyen idegesítő családja?

2021. júl. 11. 11:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%

Állat - pipa

Gyerekmentesség - pipa

Szokásos gumicsont (homoszexualitás, füvezés, tetkó, ezanődolga, bunkópasi) - pipa

Zaklató konzervatív rokonság - pipa

Telefonját kezelni nem tudó kérdező - pipa

Gyakori, én így szeretlek!

2021. júl. 11. 11:31
 12/26 anonim ***** válasza:
18%
Aha, szerinted a nők kitojják a gyereket és ennyi. Tudod mit, ebből kb kiderül, mennyire komoly és mennyire kommentvadász a kérdésed.
2021. júl. 11. 11:33
 13/26 anonim ***** válasza:
55%

A kutyás tetoválás aranyos :)

25 évesen még fiatal vagy, más a mi generációnk az emberek később állapodnak meg. A nővérem most 30 és bár van komoly párkapcsolata - még nem gondolkoznak gyerekben. Őszintén szólva nem is tudnának, elég életképtelenek ahhoz hogy gyereket vállaljanak.

2021. júl. 11. 11:34
 14/26 A kérdező kommentje:
Tudom kezelni a telefonom, tiltom is őket le. Csak elég sokan vannak. Reménykedek abban, hogy hamarosan találnak valami mást, amin tudnak csámcsogni
2021. júl. 11. 11:35
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Zaklatásért tegyél feljelentést, probléma megoldva
2021. júl. 11. 11:36
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
Miért kellene ne vedd fel néven lenniük? Nem tudod, hogy MArika néni a nagynénéd? :D
2021. júl. 11. 11:36
 17/26 A kérdező kommentje:

Aha, szerinted a nők kitojják a gyereket és ennyi. Tudod mit, ebből kb kiderül, mennyire komoly és mennyire kommentvadász a kérdésed.

Ezzel arra utaltam, hogy a rokonság ezt hiszi. Én néha még magamat is nehezen tudom életben tartani, nemhogy egy gyereket. De valahogy nem fogják ezt fel.

2021. júl. 11. 11:37
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Most miért lettél mérges?

Pont azt mondtam hogy fiatal vagy még és felhoztam példának a nővéremet aki 5 évvel idősebb nálad.

Arról nem tehetek hogy kisebbségi komplexusod van és mindenben támadást látsz szóval ne rajtam akard levezetni.

2021. júl. 11. 12:27
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el őket a bús ..csába! Álljál már ki magadért! Ha csak a csúnya beszéd üti meg az ingerküszöbüket, akkor úgy! Ne hagyd magad zaklatni!
2021. júl. 11. 12:30
 20/26 anonim ***** válasza:
89%
Edit: Bocsánat a kirohanásért. Azóta észrevettem hogy nem nekem szólt a válaszod
2021. júl. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!