Hogyan tudnám lekoptatni a rokonságot?
Két bajom van a rokonsággal.
1) Lenéznek, amiatt, mert csináltattam egy tetoválást.
A bokámra, a nem rég elhunyt kutyámat.
2)Elvárják, hogy szüljek. 25 éves vagyok, de azt hallgatom, hogy "mikor jön a gyerek??" Nincs is párom. Ha meg szülnék is egy gyereket (amit nem akarok), akkor jönne a "Mikor jön a következő??" Kérdés.
Nagynéném, akivel életemben 3* találkoztam meglátta Facebookon a tetovalós posztom, azóta rám van szállva.
"Minek csináltattál ilyet, drága, fájdalmas és egész életemben viselned kell." Letiltottam, de rámküldte a barátnőit. Most már a rokonság nagyja rajtam csüng, ezektől nem lehet megszabadulni.
Megtudták a telefonszámom, az üzleti számomat is, hívogatnak folyton. Másnak is van ilyen idegesítő családja?
Állat - pipa
Gyerekmentesség - pipa
Szokásos gumicsont (homoszexualitás, füvezés, tetkó, ezanődolga, bunkópasi) - pipa
Zaklató konzervatív rokonság - pipa
Telefonját kezelni nem tudó kérdező - pipa
Gyakori, én így szeretlek!
A kutyás tetoválás aranyos :)
25 évesen még fiatal vagy, más a mi generációnk az emberek később állapodnak meg. A nővérem most 30 és bár van komoly párkapcsolata - még nem gondolkoznak gyerekben. Őszintén szólva nem is tudnának, elég életképtelenek ahhoz hogy gyereket vállaljanak.
Aha, szerinted a nők kitojják a gyereket és ennyi. Tudod mit, ebből kb kiderül, mennyire komoly és mennyire kommentvadász a kérdésed.
Ezzel arra utaltam, hogy a rokonság ezt hiszi. Én néha még magamat is nehezen tudom életben tartani, nemhogy egy gyereket. De valahogy nem fogják ezt fel.
Most miért lettél mérges?
Pont azt mondtam hogy fiatal vagy még és felhoztam példának a nővéremet aki 5 évvel idősebb nálad.
Arról nem tehetek hogy kisebbségi komplexusod van és mindenben támadást látsz szóval ne rajtam akard levezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!