Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lekoptatni a...

Hogyan tudnám lekoptatni a rokonságot?

Figyelt kérdés

Két bajom van a rokonsággal.

1) Lenéznek, amiatt, mert csináltattam egy tetoválást.

A bokámra, a nem rég elhunyt kutyámat.

2)Elvárják, hogy szüljek. 25 éves vagyok, de azt hallgatom, hogy "mikor jön a gyerek??" Nincs is párom. Ha meg szülnék is egy gyereket (amit nem akarok), akkor jönne a "Mikor jön a következő??" Kérdés.

Nagynéném, akivel életemben 3* találkoztam meglátta Facebookon a tetovalós posztom, azóta rám van szállva.

"Minek csináltattál ilyet, drága, fájdalmas és egész életemben viselned kell." Letiltottam, de rámküldte a barátnőit. Most már a rokonság nagyja rajtam csüng, ezektől nem lehet megszabadulni.

Megtudták a telefonszámom, az üzleti számomat is, hívogatnak folyton. Másnak is van ilyen idegesítő családja?

2021. júl. 11. 11:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
98%

Nem hiszem hogy azért zavarja, mert lát benne igazságot. Ez szerintem minden normális embert zavarna, ha nem akadnának le a rokonok rólam, csak mert nem értenek egyet valamiben.

Valahogy figyelmen kel őket hagyni, hagy mondják el, bólogass bőszen, addig nem hagyják abba, amíg nem úgy látszik, hogy egyetértezz vele.

2021. júl. 11. 12:35
 22/26 A kérdező kommentje:

Öcsém segítségével írtunk egy frappáns válasz-posztot:

"Minek csináltattál ilyet, drága, fájdalmas és egész életemben viselned kell."

Minek csináljak gyereket, az is drága, fájdalmas, és életem végéig a nyakamon lóg.

Nem ez a véleményem a családról és a gyerekekről, de a rokonok lekoptatasára jó, legalábbis remélem

2021. júl. 11. 13:22
 23/26 anonim ***** válasza:
23%
Egy tetko miatt boszorkány üldözésbe kezd az alig ismert rokon,és számodra vadidegenekkel zaklattat emiatt. Hát persze.
2021. júl. 11. 16:35
 24/26 anonim ***** válasza:
17%
Milyen család, ahol az is tudja a számod, akit háromszor láttam 25 év alatt? Mondjuk utóbbi is hihetetlen.
2021. júl. 11. 16:38
 25/26 Metionin ***** válasza:
100%

- Tiltsd őket fészbukról

- Tiltsd a számukat / válts telefonszámot

- Ne találkozz velük

2021. júl. 11. 21:34
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell felvenni a telot, visszaírni nekik fb-n és egy idö után leesik nekik.
2021. júl. 11. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!