Gyerekedet ott hagynád a házatokban, elkoltoznél a párodhoz? 20 eves. Meg egy kollégista 15 eves. De ő hétvégén van otthon.
Amúgy mit értünk elköltözés alatt?
Hiszen sokan laknak úgy, hogy a párjukkal is együtt élnek és saját lakásuk is van.
Az összeköltözés sem kell azt jelentse, hogy innentől feléget mindent maga után mint a visszavonuló oroszok.
A 20 évesért nem aggódnék, neki még jó is lehet, hogy van egy saját lakása, ahol szabadon mozoghat.
Na meg milyen "kontroll nélküli felelőtlen" gyerekekről beszélünk, amikor rengeteg fiatal önállóan él kollégiumban, albérletben vagy akár a szülők által vásárolt (magyar ember által fogalmazva "segge alá tolt") lakásban.
A 15 éves más kérdés, de ott meg miért ne lehetne az, hogy a párjával közös házba megy haza hétvégente.
Összességében nem értem ez miért vagy-vagy kérdés.
Ismerősöméknél hasonló volt, apjuk nem foglalkozott velük, anyjuk meg külföldön kapott egy nagyon jó lehetőséget. A végén a "gyerekek" jól jöttek ki az egészből.
Kb 15 és 16 évesek voltak, kaptak egy lakást, fizették még nekik a rezsit+bőven költőpénzt. Egyik még egyetemre jár, másik már befejezte, jó állása van, nem züllöttek el, anyukájukkal jó a kapcsolatuk.
Így otthagyni gyereket szerintem még okés(ha előtte sikerült egy jó értékrendet átadnod neki), a semmibe elengedni a kezét vagy azért otthagyni, mert az új csávót zavarják viszont nagyon gáz.
A 20 évesnek nem lenne akkora dolog szerintem egyedül élni, de a kicsinek még nagyon is szüksége van rád. Felelősséggel tartozol érte, amíg nem tud megállni a saját lábán. Ő nem olyan, mint egy kutya, akit elajándékozol, ha kényelmetlen lesz a tartása.
Miért nem költözik a párod hozzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!