Felnőtt, 30 felettiek, akik még otthon a szülőkkel
laktok, Ti magatokra mossátok a ruhátokat, vagy
bedobjátok a közösbe, és a szüleitek mosnak rátok is?
Én mosok, változó, hogy ki tereget.
Hidegen hagy, hogy az anyám melltartóját beteszem.
F
2021. nov. 18. 21:29
Anyám sose nézte, hogy mit mivel mos. Képes volt a fehérneműket összemosni a koszos konyharuhákkal.
2021. nov. 18. 21:38
Kivétel nélkül mindig én mosok itthon
Szüleimmel élek és a 16 hónapos kislányommal
A mi szennyesünk egybe van mosva,és a kislányomért külön mosva
33/N
2021. nov. 18. 22:25
Ugyan 30 éves korom előtt elköltöztem otthonról, de előtte laktam otthon pár évet felnőttként. Tök változó volt, ki mos, tereget, az csinálta, aki éppen ráért. A szennyest is egybe gyűjtöttük, egyben mostuk az egész család ruháit.Nyilván jó a kapcsolatunk, nem volt mit rejtegetni, vagy megterhelő a többiek ruháit is kimosni. Ha esetleg valami baleset történt, amit nem akarsz, hogy más lásson, akkor meg úgyis kiöblítette a tulajdonosa frissen.
2021. nov. 18. 22:45
Mosógépnek mindegy hogy 2 vagy 4kg ruha megy bele egyszerre, szóval fölösleges emiatt kétszer elindítani.
2021. nov. 18. 23:00
Én 24 éves koromig laktam otthon. Ott egybe ment. Aztán anyósoméknál voltunk 2 évet, de én szabadulni akartam már onnan és elkezdtem külön mosni, külön szedtem a dolgainkat, külön hajszáritó stb ami elfért ott. 26 évesen végre magunknak laktunk szülő mentesen.
Én nem tudom elképzelni, hogy 30 évesen még velük lakjak, egyikünk szülőjével sem még egyszer hacsak nem nagyon kényszer. Nem tudnánk, csak nagy veszekedés lenne... Ha egyedül lennék, akkor sem lenne jó otthon lakni már. Persze egy keresetből nehezebb az albérlet, mert iszonyatosan drága már.
2021. nov. 18. 23:51
A mosógép mos rám. A mosószert meg fizetem. És nincs enyém - tiéd, ha tele a mosógép, indít valaki egy mosást és kitereget, aki épp arra jár, mikor lejárt. És nyilván nem szedem ki a vizes ruhák közül a sajátom, mint valami putris, hanem kiteregetem az összeset, ahogy ők is.
2021. nov. 19. 00:11
közösen, változó, ki indítja be. Amikor rossz volt a gép, és anya tesója mosott egyszer, oda nem vittünk alsóneműket, de egy családban nem értem, miért baj ez
2021. nov. 19. 09:29
29/30 anonim válasza:
Aposommal lakok akiről többet nem is vagyok hajlandó írni és én is magamra mosok meg néha a páromra ha aposom nem szedi össze előbb a szennyest, sőt külön szárogatott is használok mert az egyik az aposom szobájába van és nem vagyok hajlandó oda teregetni fehérneműimet ( meg van rá az okom)
2021. nov. 19. 15:51
Nem lakom otthon, de ha átmegyek, és valami bekoszolódik rajtam és ott vagyok pár napot akkor elkérik és bedobják a mosógépbe, megszárad amíg ott vagyok. Szinte évente sem fordul elő, hogy több napot ott lennék.
2021. nov. 20. 09:30
Kapcsolódó kérdések: