Felnőtt, 30 felettiek, akik még otthon a szülőkkel laktok, Ti magatokra mossátok a ruhátokat, vagy bedobjátok a közösbe, és a szüleitek mosnak rátok is?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 17:11
11/30 anonim válasza:
Higiéniai és praktikussági okokból is magamra mosok. Anyám enyhén szólva hadilábon áll a tisztasággal és a helyes mosással, eszembe nem jutna rábízni a saját ruháimat.
12/30 anonim válasza:
31 éves vagyok, anyukámmal élek, én dolgozok és anyukám végzi a házimunkát, de a szobámat én takarítom.
13/30 anonim válasza:
Igaz, hogy 30 évesen költöztem el otthonról de akkor már pár éve magamra mostam. Ha anyám mosott akkor büdösek voltak a ruháim. Ha 30 felett otthon maradtam volna akkor is magamra mostam volna.
14/30 anonim válasza:
Nekem van külön mosógép és vízvezeték rendszer a szobámba.
15/30 anonim válasza:
Anyám mindig megkérdezte, hogy van-e szennyesem, vagy ha nem voltam otthon akkor kivette belőle a cumót és kimosta. De volt, hogy kimostam valamit, ha kellett. Tökmindegy, ki nyomja meg azt a gombot.
16/30 anonim válasza:
Igaz nem 30 évesen, de míg otthon laktam nálunk ez úgy működött, hogy volt közös szennyeskosár és akinél épp megtelt/volt ideje elindítani egy mosást az magától megtette. Nem volt kőbe vésve, kinek a dolga és ha épp rám esett a sor nem kutakodtam más fehérneműi között... Gondolom nálatok se szokás.
17/30 anonim válasza:
"Külföldre készülök és kamionozni, hogy legyen pénzem házra"
Ez hogy jön ide?
18/30 anonim válasza:
"Nem gáz az alsóneműk miatt?"
Ha nem akarod, hogy más mossa a fehérneműidet, beszéld meg a családdal, hogy majd te mosol mindenkire. Még örülni is fognak.
19/30 anonim válasza:
4 látom te nagyon úgy érzed, hogy kapva-kapnod kell az alkalmon, hogy bizonyíthasd az önállóságodat minden alkalommal. Szinte csak ez ömlik az írásodból :D Ezt meg kellett jegyeznem.
20/30 anonim válasza:
Magamra mosok, saját mosószerekkel, mivel anyám szokása volt egy időben összemosni a fekete zoknijaimat és alsóimat a fehér pólóimmal és ingjeimmel, mondván "fehérnemű". És még a hőfokot se találta el.
Másrészt, az ő holmijai mind merő egy macskaszőr, én azért ügyelek rá, hogy ne legyen szőrös semelyik ruhám se.
Pedig imádom a cicáinkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!