Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőtt, 30 felettiek, akik...

Felnőtt, 30 felettiek, akik még otthon a szülőkkel laktok, Ti magatokra mossátok a ruhátokat, vagy bedobjátok a közösbe, és a szüleitek mosnak rátok is?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 17:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
65%
Higiéniai és praktikussági okokból is magamra mosok. Anyám enyhén szólva hadilábon áll a tisztasággal és a helyes mosással, eszembe nem jutna rábízni a saját ruháimat.
2021. nov. 18. 18:47
 12/30 anonim válasza:
70%
31 éves vagyok, anyukámmal élek, én dolgozok és anyukám végzi a házimunkát, de a szobámat én takarítom.
2021. nov. 18. 18:47
 13/30 anonim ***** válasza:
62%
Igaz, hogy 30 évesen költöztem el otthonról de akkor már pár éve magamra mostam. Ha anyám mosott akkor büdösek voltak a ruháim. Ha 30 felett otthon maradtam volna akkor is magamra mostam volna.
2021. nov. 18. 18:50
 14/30 anonim ***** válasza:
37%
Nekem van külön mosógép és vízvezeték rendszer a szobámba.
2021. nov. 18. 19:02
 15/30 anonim ***** válasza:
75%
Anyám mindig megkérdezte, hogy van-e szennyesem, vagy ha nem voltam otthon akkor kivette belőle a cumót és kimosta. De volt, hogy kimostam valamit, ha kellett. Tökmindegy, ki nyomja meg azt a gombot.
2021. nov. 18. 19:19
 16/30 anonim ***** válasza:
97%
Igaz nem 30 évesen, de míg otthon laktam nálunk ez úgy működött, hogy volt közös szennyeskosár és akinél épp megtelt/volt ideje elindítani egy mosást az magától megtette. Nem volt kőbe vésve, kinek a dolga és ha épp rám esett a sor nem kutakodtam más fehérneműi között... Gondolom nálatok se szokás.
2021. nov. 18. 19:48
 17/30 anonim ***** válasza:
49%

"Külföldre készülök és kamionozni, hogy legyen pénzem házra"

Ez hogy jön ide?

2021. nov. 18. 19:52
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nem gáz az alsóneműk miatt?"

Ha nem akarod, hogy más mossa a fehérneműidet, beszéld meg a családdal, hogy majd te mosol mindenkire. Még örülni is fognak.

2021. nov. 18. 19:54
 19/30 anonim ***** válasza:
83%
4 látom te nagyon úgy érzed, hogy kapva-kapnod kell az alkalmon, hogy bizonyíthasd az önállóságodat minden alkalommal. Szinte csak ez ömlik az írásodból :D Ezt meg kellett jegyeznem.
2021. nov. 18. 20:05
 20/30 anonim ***** válasza:
84%

Magamra mosok, saját mosószerekkel, mivel anyám szokása volt egy időben összemosni a fekete zoknijaimat és alsóimat a fehér pólóimmal és ingjeimmel, mondván "fehérnemű". És még a hőfokot se találta el.

Másrészt, az ő holmijai mind merő egy macskaszőr, én azért ügyelek rá, hogy ne legyen szőrös semelyik ruhám se.

Pedig imádom a cicáinkat.

2021. nov. 18. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!