Nem tudom, mit tegyek. Hogyan tovább? Nem tudok megbocsátani neki.
Figyelt kérdés
Egy közeli családtagomról van szó, akit nagyon szeretek, de nem tudok megbocsátani neki. Majdnem 3 évig folyamatosan becsapott, hazudozott nekem. Ez alatt az idő alatt sok rossz ért, súlyos veszteségek (betegségek, válások, haláleset, anyagi veszteségek) Amikor lelkileg a legnehezebb helyzetben voltam (haláleset), akkor rúgott belém a legjobban. Bocsánatot kért érte, de igazi megbánásból, nem látta be, hogy bántott. Amikor a hazugságaira fény derült, eleinte mindent tagadott, újból és újból a szemembe hazudott. Amikor szembesítettem a tényekkel, és rájött, hogy hiába hazudozik tovább, akkor sem azt bánta meg, hogy majdnem 3 éven át becsapott, hazudozott. Amikor kiderült a hazugságai egy része, pislogás nélkül a szemembe nézve hazudta, hogy nem igaz és amikor már nem tudott tovább hazudni, akkor sem azt bánta hogy becsapott, hazudott majdnem 3 éven keresztül, hogy a szemembe nézve hazudott újból és újból, tagadva mindent, hanem azt, hogy lebukott és kiderült a dolgai és a hazugságai egy része. Mindezt egy olyan barátnő tanácsára, akit amikor már nem voltak szaftos részletek amiket ki lehetett beszélni, nem érdekelte, hogy rendezze a családi kapcsolatokat; és egy olyan férfinak nem nevezhető mocsadékért, aki csak az ingyen krvjának használta a többi nője mellett, de még a szexcsetelésüket (érdekes módon a ffi inkább csak biztatta az erotikus írogatásra) és az üzenetekben küldött meztelen képeit és netről letöltött szexképeket amiket küldött mutogatta a haveri körben.2021. nov. 15. 14:34
11/11 anonim válasza:
Szóval megcsalt. Jól értem? Ha nem, írd le, hogy mi is történt!
Én szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!