Mit csináljak ha anyám folyton féltekeri a fűtést 24 fokra?
csak magukból indulnak ki.
azért hiszik, hogy kövér, meg hogy az anyjával alszik egy szobában/ágyban
Én lehet párszor eljátszanám a felcsavarja-lecsavarod játékot!Aztán melyikőtök unja meg előbb!
Amúgy meg - ha nem vagy kiskorú - sürgősen költöznék, és elkezdenék kutakodni, hogy hova tudnék akár ideiglenesen - "télvíz" idejére - elköltözni!
sok nőnek van ilyen „betegsége”, ezzel nem tudsz mit tenni. Nem egészséges, kissé nehezen is hihető, de ők fáznak 24-25 fokban.
a 15-ösnek meg igaza van: rohadt fárasztó, h ha felteszel itt egy kérdést, egyből jönnek a kötekedő, nevelgető proletárok, hogy jól megmondják.
sztem a kutyát nem érdekli, h ti 22 éves lányként fáztok-e, h szerintetek hol alszik a kérdező, el kell költözni etc.
sok unatkozó észkombájn.
kérdező, tudom, más helyzet, nálunk irodában a kolléganőm is fázik 24-25 fokban. a főnök és én sokszor egyszerűen letekerjük a fűtést, azt kész.
többször volt olyan, hogy bejött ügyfél/szerelő/üzlettár,s h finoman célzott is rá, h rohadt meleg van.
mondjuk a problémák ott kezdődnek, h az átlag magyar nem öltözik fel rendesen. kolléganőm is ilyen vékony streccsgatyában autóval bejön, és itt akar élvezkedni a 25 fokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!