Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anyám folyton...

Mit csináljak ha anyám folyton féltekeri a fűtést 24 fokra?

Figyelt kérdés
Tököm ki van már, hogy egyfolytában 24 fokra állítja a fűtést, nem értem, most is csak 8 fok hajnali 1-kor, és tiszta forró a radiátor.. azzal indokolja hogy ő fázik, amit nem bírok felfogni. Éppen erre keltem fel, hogy kicseszett melegem van.
2021. nov. 8. 01:03
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
30%

csak magukból indulnak ki.

azért hiszik, hogy kövér, meg hogy az anyjával alszik egy szobában/ágyban

2021. nov. 8. 11:37
 42/52 anonim ***** válasza:
2021. nov. 8. 11:42
 43/52 anonim ***** válasza:
71%
Vetkőzz rövidnadrágra és pólóra, hadd ne fagyjon már meg a kedvedért!
2021. nov. 8. 11:54
 44/52 anonim ***** válasza:
88%

Én lehet párszor eljátszanám a felcsavarja-lecsavarod játékot!Aztán melyikőtök unja meg előbb!

Amúgy meg - ha nem vagy kiskorú - sürgősen költöznék, és elkezdenék kutakodni, hogy hova tudnék akár ideiglenesen - "télvíz" idejére - elköltözni!

2021. nov. 8. 12:21
 45/52 anonim ***** válasza:
89%
Sikerült újra regisztrálnod, Martin?
2021. nov. 8. 12:33
 46/52 anonim ***** válasza:
17%
Nem, Martina. Még a régi fiókommal vagyok.
2021. nov. 8. 12:39
 47/52 anonim ***** válasza:
20%

sok nőnek van ilyen „betegsége”, ezzel nem tudsz mit tenni. Nem egészséges, kissé nehezen is hihető, de ők fáznak 24-25 fokban.

a 15-ösnek meg igaza van: rohadt fárasztó, h ha felteszel itt egy kérdést, egyből jönnek a kötekedő, nevelgető proletárok, hogy jól megmondják.

sztem a kutyát nem érdekli, h ti 22 éves lányként fáztok-e, h szerintetek hol alszik a kérdező, el kell költözni etc.

sok unatkozó észkombájn.

kérdező, tudom, más helyzet, nálunk irodában a kolléganőm is fázik 24-25 fokban. a főnök és én sokszor egyszerűen letekerjük a fűtést, azt kész.

többször volt olyan, hogy bejött ügyfél/szerelő/üzlettár,s h finoman célzott is rá, h rohadt meleg van.

mondjuk a problémák ott kezdődnek, h az átlag magyar nem öltözik fel rendesen. kolléganőm is ilyen vékony streccsgatyában autóval bejön, és itt akar élvezkedni a 25 fokban.

2021. nov. 8. 14:02
 48/52 anonim ***** válasza:
31%
Ki ez, hogy van pofája olyat írni, hogy nehezen hihető, ha valaki fázik. Szerintem meg az nehezen hihető, hogy az ilyet anya szülte.
2021. nov. 8. 14:08
 49/52 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező, te úr vagy, vagy hölgy?
2021. nov. 8. 14:54
 50/52 anonim ***** válasza:
78%
#35-ös, vannak ezek a polifoam csőhéjak, hosszában fel vannak vágva, utólag is felpattinthatóak a a csövekre. Nem drágák, nem rondák, szerintem megoldanák a problémádat.
2021. nov. 8. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!