Mit csináljak ha anyám folyton féltekeri a fűtést 24 fokra?
Figyelt kérdés
Tököm ki van már, hogy egyfolytában 24 fokra állítja a fűtést, nem értem, most is csak 8 fok hajnali 1-kor, és tiszta forró a radiátor.. azzal indokolja hogy ő fázik, amit nem bírok felfogni. Éppen erre keltem fel, hogy kicseszett melegem van.2021. nov. 8. 01:03
31/52 anonim válasza:
Ez ugye megint a gyakoris család új epizódja?
32/52 anonim válasza:
Költözzön Texasba vagy Afrikába. Vagy öltözzön fel. Utálok ilyen emberekkel egy légtérben lenni. Nyáron 40 fokban hisztizett egy nő, hogy kapcsoljam le a ventit. Mondtam, hogy ha nem tetszik, át lehet kérni magát másik részlegre. A normális emberek nem fognak egy miatt szédülni a melegtől. Én utálom a meleget, akinek nem tetszik, az ne legyen velem egy helyen
33/52 anonim válasza:
majd az anyja eldönti. ha nem tetszik lehet gatyára vetkőzni.
34/52 anonim válasza:
Norman Bates radikálisan kezelte az ebéli problémáit. Lehet hogy Neked is menne a dolog -kedves kérdező!
35/52 anonim válasza:
Nálunk hasonló a helyzet. Az én szobámban még úgy is túl meleg van, ha teljesen elzárom a radiátort, mert itt megy keresztül a cső a ház többi részéhez. Én télen is rövidnadrágban és pólóban vagyok itthon, plusz sokszor szellőztetek, hogy lehűljön a szoba. Éjjel résnyire nyitva hagyom az ablakot, hogy reggelre ne legyen túl meleg és állott a levegő. Mindent meg lehet oldani.
36/52 anonim válasza:
Mert aki fázós annak igen is szüksége van arra a hőfokra.
Majd ha te fizeted a fűtést akkor reklamálj.
37/52 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem ő fizeti.
38/52 anonim válasza:
"Mit csináljak ha anyám folyton féltekeri a fűtést 24 fokra?"
Gyújtsd rá a házat! :-)
(Te meg ugorj ki az ablakon!)
39/52 anonim válasza:
Anyád háza, anyád számlája. El lehet költözni!
40/52 anonim válasza:
39 honnan tudod? Lehet hogy az anyja lakik nála. Normális családban van ilyen is, amikor a szülők megöregszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!