Kihűlés előtt, vagy után? Mikor rakjátok rá a lekvárt? Melegen vagy kihűlve?
2012. jan. 17. 18:11
1/10 anonim válasza:
Mindig melegen szoktam, mert nekem hidegen széttörik.
2012. jan. 17. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
szia
én amikor kisült, rakok alá egy nedves konyharuhát a könnyebb feltekerés érdekében és még melegen teszem rá a lekvárt és melegen is tekerem fel hogy mire kihűl összeérjen az íze meg a formája is jobb marad.
üdv, egy cukrász :)
2012. jan. 17. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
Sütőpapíros tepsiben sütöm,papírral együtt kiveszem,vágok még egy darab sütőpapírt,,rárakom,megfordírtom,és óvatosan lehúzom róla a papírt amin sült,és így a teteje lesz alul a tiszta sütőpapíron,papírral együtt melegen tekerem fel,így nem törik meg.Ha kihűl betöltöm,és papír nélkül feltekerem.
2012. jan. 17. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
Azt elfelejtettem megírni,hogy melegen,töltelék nélkül,feltekerve hagyom kihűlni.
2012. jan. 17. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
utolsó, pont úgy csinálja, ahogy a cukrászoknak is oktatják :)
2012. jan. 17. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
A konyharuhás verziótól óvnék mindenkit, mert egyik kedves ismerősömnek öblítő illatúra sikeredett a piskótatekercse.:))
2012. jan. 17. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
Fehér, száraz konyharuhára borítom, ha a sütőpapírt lehúztam róla, a ruhával együtt melegen tekerem fel. Megvárom míg kihűl és csak azután kenem meg lekvárral és ruha nélkül ismét feltekerem.
A fehér konyharuha öblítő vizébe azért nem teszek öblítőszert, mert az miatt nem lehet a poharakat szép fényesre törölni vele. Ugyanis az öblítő ha vízzel érintkezik, rögtön egy "hártyás" bevonatot képez, ezért kell sokáig csuszolni az üvegpoharat, hogy fényes legyen. Ha nem használsz hozzá öblítő-szert, gyorsabban megy a törölketés, és a piskótán sem marad vissza az illata.
2012. jan. 17. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 anonim válasza:
Még én sem csináltam piskótaroládot, de én is a vizes konyharuhán feltekerést olvastam máshol.
Ez az öblítő nélküli konyharuha mosás érdekes. Köszi az ötletet! Amúgy nekem száraz lesz a pohár, de oltári pihés. :(
2012. jan. 17. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 anonim válasza:
18:19-es vagyok.:) Köszi,jól esett,pedig nem is vagyok cukrász,csak egy egyszerű háziasszony,aki imád sütni.:)
2012. jan. 17. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, sokat segítettetek! Felpontoztam mindenkit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!