Mit csináljak ha anyám folyton féltekeri a fűtést 24
fokra?
Figyelt kérdés
Tököm ki van már, hogy egyfolytában 24 fokra állítja a fűtést, nem értem, most is csak 8 fok hajnali 1-kor, és tiszta forró a radiátor.. azzal indokolja hogy ő fázik, amit nem bírok felfogni. Éppen erre keltem fel, hogy kicseszett melegem van.
Egy szobában alszol anyáddal vagy mi ? Miért érdekli hogy te szobában milyen meleg van .
2021. nov. 8. 04:13
12/52 anonim válasza:
Szóval Anyukáddal alszol… hát nincs mit tenni haver.
Én vidékiként panelban laktam egy éven át, szerintem istentelen király, hogy állandó 23-25C van a házban és nem kell a fával szórakozni.
Aludni valóban nehezebb melegben.
2021. nov. 8. 04:51
13/52 anonim válasza:
A szobádban zárd el a radiátort+ nyisd ki az ablakot.
2021. nov. 8. 06:13
14/52 anonim válasza:
Rugd bokán
2021. nov. 8. 07:21
15/52 anonim válasza:
Nem az anyja szobájában alszik... Lehet befejezni a kötekvést. Kérdező, neked csak azt tudom mondani, hogyha túl meleg van, hagyd továbbra is nyitva az ablakot így egy kicsit le tudod hűteni a szobád. Másfelől anyád jár rosszabbul, mert igen borsos lesz a gázszámla. Ezt mondd meg neki, és talán abbahagyja a hőguta kezelést. Ha pedig nem érdekli, mondd neki: "A te pénztárcád bánja, nem az enyém" és hagyd ott.
2021. nov. 8. 07:56
16/52 anonim válasza:
15-ös: Honnan veszed, hogy a kérdező NEM egy szobában alszik az anyjával?
Kérdező: Ha egy szobában alszotok,legalább éjszakára költözz át a lakás/családi ház egy másik szobájába! Ha nincs másik szoba, vagy ez - bármely okból kifolyólag - nem megoldható, akkor 1. vagy költözz külön 2.próbálj meg valahogy a saját pénzedből minden körülmények között minél hamarabb annyi kezdőtőkét felhalmozni, hogy külön tudj költözni, mert ha nem, akkor ennek csak édesanyád halála tud véget vetni!
Mi van édesapáddal? Ő mit szól ehhez? Tesó(i)d? Nagyszülő(k)? Bárki más érintett? Ők mit szólnak?
2021. nov. 8. 08:05
17/52 anonim válasza:
15-ös vagyok: A teljes lepontozáshoz gratulálok. És hogy honnan veszem? Mert nem ismerem, TI SEM ismeritek. Dehát persze, ez a divat, mindenben a rosszat kell látni, belekötni a másikba. Nemde? Ó és képzeld el: A HÁZ VALAMENNYI SZOBÁJÁBAN VAN RADIÁTOR! Hálószobák, nappali, közlekedő, mosókonyha. Fürdőszobában leginkább a törölköző rács adja a meleget. Na, lehet lepontozni ezt is, nem érdekel.
2021. nov. 8. 08:13
18/52 anonim válasza:
Leírta, hogy nyitva van emiatt az ablaka. Az övé.
Az anyja tűri nem hagyná ezt közös szobában..
Ti olvasni nem akartok, csak kötekedni
2021. nov. 8. 08:28
19/52 Mr.Q77 válasza:
Ez a -túl fűtés- szerintem még a régi rendszer hagyatéka (ahol senki sem foglalkozott gazdaságossággal/környezeti terheléssel/ egészségre gyakorolt hatással stb), se nem egészséges se nem gazdaságos télen 21-22 foknál melegebbre fűteni, pláne este alváskor, de szerintem sok nyugat európai még ezt is soknak tartaná. A szervezet az őszi/téli hónapkában nem ilyen (24-25C) hőmérsékletre készül; a lakás 1 Celsius fok hőmérséklet emeléshez kb 6% plusz energia többletre van szükség (persze ez az érték rossz szigetelés mellett magasabb). Télen fel kell öltözni, otthon is -ennyi.
2021. nov. 8. 08:32
20/52 anonim válasza:
Akinek 24 fokban melege va az menjen orvoshoz. Mert nem véletlen hvják ezt szobahőmrsékletnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!