Mit csináljak ha anyám folyton féltekeri a fűtést 24 fokra?
Az izom fűt jobban egyébként. Én
pl zsíros vagyok, és fázós.
Én rosszul érzem magamat egy 24 fokosra fűtött lakásban/szobában meg nappal is, nemhogy éjjel. Nappal 21 fok van nálunk, éjjel maximum 20.
Amikor a gyerekek kicsik voltak, akkor is ennyi volt, mégsem fáztak meg, a,íg a földön játszottak.
Jó volt olvasni a hozzászólásokat, valóban vannak emberek, akik a nagy melegben is fáznak. Az egyik munkahelyemen engem is összezártak egy ilyennel: egy viszonylag ki szobában dolgozunk, ahol ha nem lenne fűtés, se lenne olyan hideg, de van 2 radiátor és mindig 4-5 között mennek (5 a maximum).
Ráadásul még köhög is, meg az a jó, amikor kimegy cigizni majd visszajön, még büdös is van... :-)
Én sem szeretem a nagy meleget, nem fog az agyam rendesen, álmos vagyok, meg ilyesmik.
A válaszok elolvasása után az jutott eszembe, hogy nálam a számítógép processzora otthon a szobámban 27-33 fokos... :-)
Terhesen mindig meg akartam gyulladni, a 20 fok is sok volt, szegény férjem nem győzött öltözködni. A hormonok ugye
Akkor “sajnos” az volt, amit én akartam.
Ha jelen esetben anyukad hazában laksz, és ő fizeti a számlát, ugyanez a helyzet. Az van, amit ő akar. Ha a szobádban egyedileg nem állítható a fűtés, akkor nem tudsz mást tenni, mint rövidben lenni, vékonyabb takaró alatt aludni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!