Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anyám folyton...

Mit csináljak ha anyám folyton féltekeri a fűtést 24 fokra?

Figyelt kérdés
Tököm ki van már, hogy egyfolytában 24 fokra állítja a fűtést, nem értem, most is csak 8 fok hajnali 1-kor, és tiszta forró a radiátor.. azzal indokolja hogy ő fázik, amit nem bírok felfogni. Éppen erre keltem fel, hogy kicseszett melegem van.
2021. nov. 8. 01:03
1 2 3 4 5 6
 21/52 bbenjoe ***** válasza:
29%
Ha egy szál alsógatyában lófrálnál édesanyád előtt, akkor talán elhinné hogy neked tényleg nagyon meleged van.
2021. nov. 8. 09:03
 22/52 anonim ***** válasza:
12%
persze a zsírocska fűt. ezért lehet meleged 24 fokban.
2021. nov. 8. 09:11
 23/52 anonim ***** válasza:
91%

Az izom fűt jobban egyébként. Én

pl zsíros vagyok, és fázós.

2021. nov. 8. 09:15
 24/52 anonim ***** válasza:
81%

Én rosszul érzem magamat egy 24 fokosra fűtött lakásban/szobában meg nappal is, nemhogy éjjel. Nappal 21 fok van nálunk, éjjel maximum 20.

Amikor a gyerekek kicsik voltak, akkor is ennyi volt, mégsem fáztak meg, a,íg a földön játszottak.

2021. nov. 8. 09:19
 25/52 anonim ***** válasza:
5%
az izom nem fűt hanem hűt.. 24 fok nem 34 azért..
2021. nov. 8. 09:19
 26/52 anonim ***** válasza:
83%

Jó volt olvasni a hozzászólásokat, valóban vannak emberek, akik a nagy melegben is fáznak. Az egyik munkahelyemen engem is összezártak egy ilyennel: egy viszonylag ki szobában dolgozunk, ahol ha nem lenne fűtés, se lenne olyan hideg, de van 2 radiátor és mindig 4-5 között mennek (5 a maximum).

Ráadásul még köhög is, meg az a jó, amikor kimegy cigizni majd visszajön, még büdös is van... :-)

Én sem szeretem a nagy meleget, nem fog az agyam rendesen, álmos vagyok, meg ilyesmik.

A válaszok elolvasása után az jutott eszembe, hogy nálam a számítógép processzora otthon a szobámban 27-33 fokos... :-)

2021. nov. 8. 09:37
 27/52 anonim ***** válasza:
81%

Terhesen mindig meg akartam gyulladni, a 20 fok is sok volt, szegény férjem nem győzött öltözködni. A hormonok ugye

Akkor “sajnos” az volt, amit én akartam.

Ha jelen esetben anyukad hazában laksz, és ő fizeti a számlát, ugyanez a helyzet. Az van, amit ő akar. Ha a szobádban egyedileg nem állítható a fűtés, akkor nem tudsz mást tenni, mint rövidben lenni, vékonyabb takaró alatt aludni, stb.

2021. nov. 8. 09:39
 28/52 anonim ***** válasza:
31%
24 fokot akkor is ki lehet bírni. az edzett szrvezet nemcsaa hideget kell bírja hanem a melegebbet is.. főleg hogy a 24 fok átlagos
2021. nov. 8. 09:41
 29/52 anonim ***** válasza:
58%
Te fizeted a szamlat? A te lakasod? Koltozz el!
2021. nov. 8. 09:46
 30/52 anonim ***** válasza:
96%
Már keverve van szezon a fazonnal mindenhol, most őszintén, mit kell ezt bonyolítani, megfogja, ott az a kis tekerő a radiátoron, teker rajta kettőt, és az övébe nem fog keringeni a víz... Nem egy óriáskifli.
2021. nov. 8. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!