Hány évesnek látszol és hány éves vagy a család vagy barátok, ismerősök, kollégák szerint?
14 vagyok.De már tavaly évelején sokszor kérdezték,hogy milyen szakra járok.Már megkaptam a 18at is párszor.
Pedig kicsi vagyok(155cm),és nem öltözök kur.vásan vagy ilyesmi :)
legtöbbször 17nek néznek. az ismerősök, friss haverok nem akarják elhinni hogy csak 13 vagyok!
a családtagjaim is alig ismernek meg, simán elmennének mellettem ha nem szólnék utánuk.. :D
13/L
Kedves lányok én 22/F vagyok... de olyan jót röhögtem ezen az egész kérdésen, kommenten... nem vagyok himsoviniszta disznó. De annyira közönyös, és kézenfekvő megállapításra jutottam...
Nah szóval... 14 éves kor alatt ti hölgyek nem foglakoztok a külsőtökkel... nah de mikor valaki 14 éves korba lép rögvest idősebbnek látszik...minimum 3-évvel :D:D:D... nah de ha már valaki 20-22 éves azonnal 16-nak néz ki... nah akkor hogyis van ez.... fiatal lányok idősebbenk akarnak tűnni, huszon évesek fölött meg mindenki 16-17 éves? :O...
Ahhhjjj NŐK!!! :D:D:D:D
kedves utolsó!Szerintem egy 20-25évesnek nem hízelgő,hogy 16-nak nézik,max.azért örülnek,hogy majd később,30-40évesen is hátha letagathatnak egy 10est :))
Tudom,mert én is 21éves lány vagyok és 16-nak néznek,ok,azt mondom örülök olyan szempontból,hogy így valószínűleg mindig fiatalítani fognak,de abból a szempontból nem,hogy nő létemre ezek 16éves gyereknek néznek,de majd 10év múlva jól fog jönni,hogy amikor már tagadni kellene az éveket,akkor fognak fiatal nőcinek gondolni :) inkább ez,mint most 40évesnek nézzenek.Szóval nem kell itt levezetni bonyolult matematikai képleteket a gondolkodás módunkról :)
21/L
Mint írtam fent nem túl kedvező, ha egy nőt 39 évesen 30-nak néznek, nem néznek ki belőle esetleg akkora tapasztalatot, mint amekkora van, akár munka, akár más területen.
Kellemetlen, ha azt mondják, a gyerekemnek, hogy mikor jön a kistesó. Hát 40 év körül már elég veszélyes, 30 körül nem lényeg. És akkor magyarázkodnom kellene, hgy már 40 vagyok lassan.
kedves 22/F (21:50-es válaszoló)
Sajnos "annyira közönyös és kézenfekvő megállapításra jutottam", hogy egyáltalán nem érted miről van szó :D
Sok fiú 15-16 éves korában még vékony, pihés állú, akkor kezdenek borotválkozni, sokan még rengeteget nőnek, stb. Ahogy én észrevettem a lányok 15-16 éves koruk után még fejlődnek, de már nem annyira észrevehető a változás. Sok gimnazista lány úgy néz ki, mint egy egyetemista, hiszen próbálják minél inkább felnőttnek mutatni magukat, míg az idősebbek már nem foglalkoznak ilyesmivel. Ezt nem azért írtam mert baj, hanem tapasztalatból tudom, hogy így van.
A lényeg, hogy a téma arról szól, hogy ahhoz képest, hogy valaki hány éves, egyébként mennyinek nézik mások. A konklúziót nem a lányokról, hanem az emberek véleményéről lehet levonni.
Csak hogy én is válaszoljak, 23/L vagyok és általában 16-nak néznek... A magasságom, öltözködésem, megjelenésem stb. szerintem teljesen koromhoz illő, csak az arcom nagyon, hát, fiatal, pedig szolidan még festem is magam.. Állítólag mikor elkezdek beszélni már sejtik, hogy idősebb vagyok :/ Mondjuk ezzel nincs is baj, mert ahogy már írták többen is, később csak jól jöhet (pl. anyukám 45 és 35-nek nézik). Viszont sokszor elég kellemetlen szituációkat szül, mint alkohol/cigi/stb. vásárlás. Eddig az esetek 70%-ban flegmán kérték tőlem a személyit és mikor látták, hogy elmúltam 18, volt aki még lenézőbben viselkedett zavarában. Szóval meguntam, és ha alkoholt veszek már automatikusan rakom ki a személyit, ha akarják megnézik, ha nem hát nem...
Ezen kívül nem is tudom sírjak vagy nevessek, mikor a boltban jégkrém vásárlás során megkérdezik, hogy "de ugye nem ebéd helyett lesz?". Vagy: elmegyek bevásárolni hétvégére magamnak és a páromnak (együtt élünk, így két emberre jutó cucc volt a kosaramban) és mikor két fajta felvágottat választok teli kosárral a kezemben hozzám szól egy néni, hogy "kislány, csak legyen ám rá elég pénzünk", stb... szóval vannak nem a bunkó, hanem az aranyos kategóriába tartozó beszólások, de közben rossz érzés, hogy rám néznek és nem azt látják aki én vagyok, hanem csak egy gyereket. Akik meg ismernek, mondják, hogy komolyabb értékrendem, gondolkodásom van a velem egykorúaknál.. Nah, de látom, akkor nem vagyok egyedül :) bocsi ha hosszúra sikerült.
21.50-es 22/F-nek tökre igaza van.
Én is ugyanezt a megállapítást szűrtem le, mint ő.
25 év fölött érdekes módon mindenki legalább 5-6, de inkább 7-8 évvel fiatalabbnak néz ki a nők közül. Állítólag. Csak tudnám, akkor hol vannak azok, akik annyinak néznek ki, amennyik tényleg (mert azért valljuk be, ez a többség), vagy azok, akik idősebbnek (mert ilyen is van). A belinkelt képen a 26 éves lányt amúgy simán 25 körülinek saccoltam, nem is értem, mi ez a "gyerekarc", amit írt. Cigi-és alkoholvásárláskor meg a biztonság kedvéért kérdeznek meg minden fiatalt, mert megbüntetik őket, ha kiskorúnak árusítanak. És simán lehet olyan 18 év alatti, aki mondjuk 23-24-nek néz ki, ezért óvatosak a boltosok. De ez nem azt jelenti, hogy mindenki automatikusan gyereknek néz ki.
Szóval hol vannak azok a 25 év fölötti nők, akik annyinak v. többnek néznek ki, mint amennyik valójában?
Itt vagyok pl. én, 29 éves nőként, és annyinak nézek ki, amennyi valójában vagyok. Bár tavasszal szavazáskor első szavazónak néztek, szóval most leírhatnám ezt menőzésből, de a legtöbb ember annyinak néz, amennyi vagyok, ezért nagy eséllyel az a valóság. A valós életkorom. Megdöbbentő, nem? :DD De kérdés, hogy van-e még valaki, aki ezt be meri vallani magának, és akit nem zakkantott meg a nagy fiatalságkultusz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!