Szerencsések azok akiket hamar eljegyeznek illetve elvesznek?
A környezetemben valahogy azt látom mindenkinek hamar összejön a házasság csak nekem nem. Már rokonok is kérdezgetik hogy mikor fog majd elvenni a barátom. Én meg semmit sem tudok mondani erre. Bár a barátommal 1 éve együtt vagyunk, még nem élünk együtt, de még nem akar eljegyezni. Azt mondta ő még várna ezzel. Csak az a baj hogy én meg már 30 éves leszek, és egy nő mindig veszít az értékéből ahogy öregszik.
Sok ismerőst meg már 3 hónap után eljegyeznek, illetve 1 év után felesegül is veszik őket.
Az exem is azt mondta kevés idő az, hogy 3 hónapja együtt vagyunk (nem a házasságra értette, hanem a kaocsolat komolyságára), de a következő nőt pont 3 hónap alatt el is vette, mert besikerült egy gyerek.
Inkább várj még akár egy pár évet szeretetben, mint összeházasodni, aztán jövőre ugyanitt kérdezni, ki tud jó válóperes ügyvédet ajánlani.
.
"még nem élünk együtt"
Lehet, azért vár még az eljegyzéssel is, mert ismeri a mondást: "Lakva ismerszik meg az ember!"?
18, mert szerinted mit változtat egy papír? Addig nem lehet közös kassza amíg nem házasok? Elárulom hogy vannak akik soha nem házasodnak össze, viszont együtt élnek évtizedekig/egy életen át és ugyanúgy közös minden.
Kicsit ideje lenne kijönni az őskorból. Vagy a zsákfaluból.
Akkor ássam el magam, mert 36 évesen még sosem voltam férjnél? :-D
Én sem gondolkodom a házasságon, pedig gyermekünk is van...
Az ember addig nem lehet boldog, amíg mások életéhez hasonlítgatja a sajátját.
Ez nem egy verseny.
Saját magad vállára teszel nyomást ezekkel a gondolatokkal, kit érdekel hogy más hogy él meg hol tart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!