Ha én is ilyen szerencsétlen leszek én is mint a családom, akkor minek tanulok? 21/f
Na szóval azt mondják hogy az élethez kell egy bizonyos szerencse, de sajnos ez az én családomban sajnos nincs jelen.
Anyukám diplomás tanár, mégis takarítónő
Apukám asztalosmester, mégis kukás
A bátyám könyvelő, mégis gyári munkás
röviden ennyi. Nem szégyen a tiszta munka, de miért pont ezek, ha sokkal többet is ki tudtak volna kihozni az életükből.
Én műszaki menedzsernek tanulok. Néha felvetem magamnak a kérdést hogy minek tanulok, ha a mekiben fogok dolgozni.
zavar ha megkérdezik hogy mit csinálnak a szüleim. Mindenki azt gondolja hogy biztos analfabéták. Pedig értelmesek. És ez bánt.
Emellett apukám kertészkedéssel próbálja kipótolni a fizetését.
Persze én is dolgozom az egyetem mellett.
A boldolgulás NEM szerencse kérdése, hanem szorgalom, akaraterö és kitartás kell hozzá. (Meg nem egy zsákfaluban kell élni)
Másrészt meg igen gáz, ha szégyelled a szüleidet, senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit dolgoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!