Ha én is ilyen szerencsétlen leszek én is mint a családom, akkor minek tanulok? 21/f
Na szóval azt mondják hogy az élethez kell egy bizonyos szerencse, de sajnos ez az én családomban sajnos nincs jelen.
Anyukám diplomás tanár, mégis takarítónő
Apukám asztalosmester, mégis kukás
A bátyám könyvelő, mégis gyári munkás
röviden ennyi. Nem szégyen a tiszta munka, de miért pont ezek, ha sokkal többet is ki tudtak volna kihozni az életükből.
Én műszaki menedzsernek tanulok. Néha felvetem magamnak a kérdést hogy minek tanulok, ha a mekiben fogok dolgozni.
zavar ha megkérdezik hogy mit csinálnak a szüleim. Mindenki azt gondolja hogy biztos analfabéták. Pedig értelmesek. És ez bánt.
Nem luzerek, és nem szerencsétlenek, hanem félnek.
Félnek belevágni az újba, és a jobb dolgokba.
Esetleg félnek felelősséget vállalni.
Sajnálom a családod rossz helyzetét hogy senki sem tud (ott) a szakmájában elhelyezkedni, de te legyél kitartóbb és ne add fel. Biztos nem lehet könnyű ilyen példákkal előtted, de ha te tudod hogy mi szeretnél lenni és mit szeretnél elérni akkor küzdj érte! Mindig.
Amúgy anyukád milyen tanár? Esetleg adhatna órákat neten ha mondjuk pl nyelvtanár, arra nagy igény van, de korrepetálást is tudna vállalni egy kis extráért.
Asztalosra is nagy szükség van, apukád is még megpróbálhatnà, ha otthon hobbiból készít ezt azt lehet hogy visszanyerné az önbizalmàt és ő is vállalkozhatna. Ez persze csak felvetés de beszélj velük, egy próbát megér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!