Szerencsések azok akiket hamar eljegyeznek illetve elvesznek?
A környezetemben valahogy azt látom mindenkinek hamar összejön a házasság csak nekem nem. Már rokonok is kérdezgetik hogy mikor fog majd elvenni a barátom. Én meg semmit sem tudok mondani erre. Bár a barátommal 1 éve együtt vagyunk, még nem élünk együtt, de még nem akar eljegyezni. Azt mondta ő még várna ezzel. Csak az a baj hogy én meg már 30 éves leszek, és egy nő mindig veszít az értékéből ahogy öregszik.
Sok ismerőst meg már 3 hónap után eljegyeznek, illetve 1 év után felesegül is veszik őket.
Az exem is azt mondta kevés idő az, hogy 3 hónapja együtt vagyunk (nem a házasságra értette, hanem a kaocsolat komolyságára), de a következő nőt pont 3 hónap alatt el is vette, mert besikerült egy gyerek.
"...egy nő mindig veszít az értékéből ahogy öregszik."
Aha... Tehat szerinted én ritka értéktelen vagyok így majd' 50 évesen, hiszen 38 voltam amikor házasodtam 2 év együtt élés után. Nos, én ertekesnek tartom magam és ennek mondjukmkoze nimcs ahhoz, hogy hazás vagyok e.
Van egy ilyen ismerősöm, akivel elég sokat beszélgetünk. 2 hónap után lett terhes és rá 2 hónapra házasodtak össze. A fószer bipoláris és nem vesz részt a gyereknevelésben, a szexuális életük rossz. Mindig ideges és agresszív, gyógyszereit nem szedi. A csaj egyébként teljesen bele van hülyülve az ezoterikus dolgokba, az előző rossz házassága után (akit a végén ezzel a fószerrel csalt) sorsszerűnek tartotta ezt a kapcsolatot, mert már találkoztak kb 5 évvel korábban valahol, csak akkor nem jöttek ssze.
Gyakorlatilag az egyik kapcsolatból menekült a másikba.
Még a legelső hetekben beszéltünk a dologról, de már akkor a gyerekkel próbálkoztak. Mondhattam én bármit, nem számított.
Azóta egyre csak romlik a helyzet, mert a fószer láthatóan ráunt mind a nőre, mind a gyerekére. És a svédcsavar: mindennek ellenére elkezdtek próbálkozni a második gyerekkel, pedig a csaj is nagyon jól látja, hogy a fószer apának alkalmatlan és rá fog maradni mindkét gyerek.
Munkája azóta nincs hogy elvált, teljesen függ tőle.
Bűntudatom van rendesen mert miután beszélek ezzel a csajjal, mindig sokkal jobban érzem magam, mert az nem az én életem.
Én 29 vagyok, 5 éve élünk együtt, de még lánykérés sem volt, pedig baba is úton. Engem nem izgat különösebben, nem tartom fontosnak, hiába kérdezgetik a távolabbi rokonok és/vagy barátok.
Körülöttem viszont a velem egykorúak és még a 4-5 évvel fiatalabbak közt is elég sokan el is váltak már, hiába van vagy nincs gyerek.
Számomra nincs semmi jelentősége, a babát se fogom kitenni a fb-ra, az esküvőmet se tenném aztán az, hogy ki mit gondol… na arról nagyon magasra teszek :)
A szerelemhormon (PEA) fél évtől-3 évig ürül a szervezetből (egyéni, hogy kinek mennyi, ez az átlag). Ebből kiindulva, akikben még ez bőséggel termelődik, lehet, hogy irtó szerelmes esküvőjük lesz, de annál nagyobb kiábrándulás és rövid házasság lehet a vége. Persze vannak kivételek, de én senkinek se javasolnám, hogy akkor házasodjanak, míg egyik félben ez a hormon dominál.
Hiába vagy 30 éves, 1 év kapcsolat nem sok idő, legyél türelmesebb a pároddal. Az exed életével meg ne foglalkozz, a gyerek születése normatív krízis, 10/9 kapcsolatot jelentősen megvisel, pláne, ha ennyire gyorsan jött. Persze ők is lehetnek kivételek, de az is lehet, hogy a babaváró miatt élnek majd együtt még 20 évig, ezt a faceről te nem fogod megtudni, éppen ezért ne gondolkodj rajta. Foglalkozz magatokkal és légy türelmes, nem késtél le semmiről.
és egy nő mindig veszít az értékéből ahogy öregszik.
ki szerint?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!