Hogy döntenétek ilyen esetben? -Temetés ELMENNÉTEK ígyis ?
Ha valaki közelebbi rokon meghalna , de ti külföldön laktok, nem tudtok haza menni amiatt mert:
*gyerekek, iskola,
*munka
*nem tudjátok kire hagyni az állatokat
*drága jegy
*fontos megbeszélések, időpontok, kórházi megbeszélések
Egy gyertyát meggyújtani, egy imát elmondani, spirituális szinten elbúcsúzni otthon is lehet.
Lányom a dédnagymama temetésére nem tudott hazajönni. Megértettük, nem problémáztunk rajta.
Ha ott akarok lenni, akkor ott leszek. A gyerek hiányozhat emiatt az iskolából, az állatokra megoldás az allatpanzio, a megbeszéléseket az lehet tenni. A draga jegyet majd kompenzálom a bevásárláson.
Az összes fslsorolgg indok simán kifogás, egyértelmű, hogy nem akarsz menni. Nincs ezzel gond, van aki nem akar temetésre menni, de nem kell hulye kifogásokat gyártani mellé.
Mi külföldön élünk, ráadásul nem is Európában. Attól függ, hogy kinek a temetése: suliból hiányozhat a gyerek. A kutyát beadom a panzióba. Munkából lehet kérni szabit. Drága jegy: ezt bele kell kalkulálni, ha a ember külföldön él.
Összegezve: te kifogásokat keresel. Ha fontos volt nekem az illető, akkor kb csak akkor nem tudok menni, ha én vagy a gyerekem kórházban van, esetleg pont az érettségiről maradna le.
Szia,
Attól függ, milyen volt vele a kapcsolat. Ha közeli, mennek személyesen, ha nem, akkor max később rónám le a részvétem a temetőben.
Nem mennék, nem attól függ.
A sírjára utóbb is tudok virágot vinni.
Szülő, testvér és talán a nagyszülő temetésére illik elmenni. Ahogy már írták, állatpanzió, gyerek nem megy suliba, ilyenkor mindig adnak szabit stb meg lehet oldani.
Én viszont nem teljesen érzem át ezt a fajta szokást, meg a temetőbe járást sem... Ha csak az egyik kifogásom lenne, már elégnek érezném, hogy kihagyjam, kivéve, ha valamelyik barátomnak, rokonomnak ez nagyon fontos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!