Van olyan csalàdtagod, akivel megszakítottad a kapcsolatot, miért?
Igen, apammal, mert megrobalta visszaperelni az altala kifizetett gyerektartast tolunk evekre visszamenoleg. Jogtalanul termeszetesen. Szamomra halott.
23/L
Hát én csak a közeli rokonokkal beszélek, a többivel nem igazán vagyunk kíváncsiak egymásra, de egyáltalán nem vagyunk haragban szerencsére.
Nem is lenne egyszerű a kapcsolattartás, mert van 12 unokatesóm meg 6 nagybáttyám és egy nagynénim és fél-másfél óra kocsiútra lakunk egymástól.
Nagyapám tízmilliókkal húzta le a két gyerekét, aztán még meg is lopta őket, végül anyámék voltak a hálátlanok. Ja, és az örökséget is másra akarta hagyni. Nekem meg kijelentette, hogy ő soha nem volt köteles engem, mint unokáját szeretni, mégis elvárta, hogy én feltétel nélkül körberajongjam.
Annyit sikerült elérnünk peres úton, hogy nagy kegyesen hajlandó a házat a gyerekeire hagyni, máskülönben élete végéig járhatna a bíróságra csalásért meg hűtlen kezelésért.
Szerinted ezek után mennyire fogjuk a kapcsolatot tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!