Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan csalàdtagod, akivel...

Van olyan csalàdtagod, akivel megszakítottad a kapcsolatot, miért?

Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, apammal, mert megrobalta visszaperelni az altala kifizetett gyerektartast tolunk evekre visszamenoleg. Jogtalanul termeszetesen. Szamomra halott.

23/L

2021. okt. 2. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Hát én csak a közeli rokonokkal beszélek, a többivel nem igazán vagyunk kíváncsiak egymásra, de egyáltalán nem vagyunk haragban szerencsére.

Nem is lenne egyszerű a kapcsolattartás, mert van 12 unokatesóm meg 6 nagybáttyám és egy nagynénim és fél-másfél óra kocsiútra lakunk egymástól.

2021. okt. 2. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Nagyapám tízmilliókkal húzta le a két gyerekét, aztán még meg is lopta őket, végül anyámék voltak a hálátlanok. Ja, és az örökséget is másra akarta hagyni. Nekem meg kijelentette, hogy ő soha nem volt köteles engem, mint unokáját szeretni, mégis elvárta, hogy én feltétel nélkül körberajongjam.

Annyit sikerült elérnünk peres úton, hogy nagy kegyesen hajlandó a házat a gyerekeire hagyni, máskülönben élete végéig járhatna a bíróságra csalásért meg hűtlen kezelésért.

Szerinted ezek után mennyire fogjuk a kapcsolatot tartani?

2021. okt. 2. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Nagypapámmal szakítottuk meg a kapcsolatot. Egy viszonylag apróbb (de részéről eléggé csúnya, gonosz) dolog miatt alakult ki konfliktus, majd ennek apropóján olyat vágott édesanyukám fejéhez, ami ép ésszel megbocsáthatatlan. Ennek már több, mint 2 éve, azóta nem igazán hallottunk egymásról.
2021. okt. 2. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A nővéremmel, 11 éve. Nem volt jó testvér, mindig csak akadályozott és keresztbe tett nekem (ketten vagyunk testvérek - én ffi64). Mindig többet költött, mint amennyit keresett (nem volt férjnél soha). Egyszer egy hazugsággal akart kiszedni a volt nejemből 100 ezret (rám hivatkozva). Akkor megmondtam neki, hogy engem felejtsen el a továbbiakban. Azóta nem találkozunk, nem beszélünk...és, remélem, ez így is marad (vagyis részemről biztosan)
2021. okt. 24. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!