Van olyan csalàdtagod, akivel megszakítottad a kapcsolatot, miért?
Távolabbi rokonokkal (édesapám testvére és gyerekei). Nem szeretem azt, amikor valaki a hátam mögött csúnya dolgokat mond, megjegyzéseket tesz de közben a szemembe soha nem mondja, ha megkérdezem akkor pedig tagad.
Anyósommal sem tartjuk a kapcsolatot, mérgező szülő volt, a párom döntött így.
Anyósommal nem beszélek, nem vagyok hajlandó vele leülni egy asztalhoz.
Mikor összeköltöztünk a párommal, hozományvadász ingyenélő senkinek nevezett és azt mondta, nem ad semmit a fiának, amíg velem van, mert el fogom tőle lopni úgyis. Mondom, ne magadból indulj ki, tisztában vagyok a családotok történetével, a kedves fiad maga mesélte el, mekkora egy görény voltál az apjával és a nevelőapja halála után a gyászoló családdal is a bíróságon szaros 1-2 millióért és mikor nem kaptad meg, második keresztnevet hazudtál a saját gyerekednek, ami soha nem szerepelt az anyakönyvi kivonatában, hogy ne az apja nevén kelljen szólítanod. Kettőnk közül nem nekem kell szégyellnem magam a viselkedésem miatt, ugyanis abban biztos vagyok, hogy önzetlenebbül szeretem ezt az embert, mint te. - Aztán még aznap átcuccoltunk a saját lakásomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!