Van értelme ennek a házasságnak?
köszönöm a válaszokat. Tudom, nem kellett volna összeházasodni, de annyira szerettem. Szánalmas tudom...
Azt is tudom miért vett el. Együtt élt egy nővel, akinek nagyon vacak kis háza volt. Tudtam, hogy egy lakáscsere vagyok. Jól elcsesztem..
Nekem is van saját lakásom, volt aki amiatt dobott, mert megalázónak érezte, hogy szegényebb családból származott. Arról nem tehetek, hogy örököltem, illetve neki normális fizetése volt már akkor is, én viszont csak egy tanár vagyok, most 26 éves, ráérek az igazira lelni 1-2 évig még biztos. Pont a Covid előtt szakítottunk, azóta senkim. Tudod miért mesélem ezt el? Mert nekem most sokkal jobb így. Előző exem előtt 3 évig együtt voltam valakivel, akinek fétisei voltak és képtelen volt a monogámiára. Lényegében mire összejöttünk, bevallotta h csalta velem a barátnőjét, aki aztán szakított vele...ìgy kaptam zöld utat. Ott kellett volna hagyjam, de annyira szerelmes voltam és annyira magányos is elsőéves egyetemistaként, hogy kb. Minden szavát ittam volna. Azóta sem szeretnék ennyire elvakultan szerelmes lenni, egy rossz emberbe. :(
Ne kínozd magad tovább ő mellette. A megcsalásnál egy dolog rosszabb, ha semmi érezelmre nincs igénye a másiknak. Mert vannak ilyen emberek, csak a kényelem kell nekik, a pénz meg a meleg kaja. De tenni is ezért...minek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!