Ugye hogy rendkívül nehéz egy 30 év körüli nőnek társat keresnie, mint egy 30 év körüli férfinak?
Azért gondolom, mert egy 30 éves nőnek már kifogytak a jobb szabad pasik (28-36 év között pl.)
de egy 30 éves pasi akár még 20 éves nőt is találhat...
Ti hogy vagytok ezzel?
Ebben a korban a csajoknak nincs túl nagy esélyük, ugye?
Egy nő 30 év körül már le van írva?
Az igazán pasi-pasik elől minden nő menekül, kortól függetlenül. Mivel egészen egyszerűen semmire sem tudják őket használni. Az ilyen pasit nem lehet kihasználni, legfeljebb "önként hülye" - egy ideig - azután visszaveszi a józan eszét.
Márpedig 30-as nőként, főként ilyeneket fogsz találni szabadon.
Először azt kell eldöntened, el tudod-e különíteni az igényeidben ezt a típust, mert ez a legfontosabb. Az ilyen pasi mellett-után biztos, hogy boldogtalan leszel, tehát ezt a típust kerüld, vagy csak röviden használd...
egyforma
hagyd magad becserkészni a könnyen ismerkedő 30-as férfiaktól!
És adj teret a 20 éveseknek is!
nekem is volt 40 évesen 25 éves pasim, és nem bántam meg!
Azért nem minden 50-es férfi "selejt" :)
Én tudok olyat, akit elfogadnék:)
De húsz évesen még úgy vagyunk, "vigyed, ingyen van"
nme párt keresünk, csak kapcsolatot. Ha 30 év körül, akkor lehet hogy már a nagy "ő"-t keresed. és mivel lehet, hyog Igazi csak egy él ezen a földön, így sok ídő rábukkannod. Sokat kell keresgélni. Amíg mindegy ki, addig találsz bőven.
"Én inkább egyre úgy érzem hogy sok a nem megfelelő komolytalan "selejt" pasi és túl sok a jó nő.
Nekem is ilyen ismerőseim vannak sok jó nő és sok link maradék. "
talán ezért nem találsz.Az ilyen hozzáállás miatt. A férfi nem csizma. Ha nem az embert keresed, nem fogsz embert találni!
Mivel már te is "maradék" vagy, csak a maradékok közt válogathatsz. Vagy a második leosztásban.
Én inkább egyre úgy érzem hogy sok a nem megfelelő komolytalan "selejt" pasi és túl sok a jó nő."
Ha így érzed, és úgysem kell gyerek, akkor keress egy nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!