Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hogy rendkívül nehéz egy...

Ugye hogy rendkívül nehéz egy 30 év körüli nőnek társat keresnie, mint egy 30 év körüli férfinak?

Figyelt kérdés

Azért gondolom, mert egy 30 éves nőnek már kifogytak a jobb szabad pasik (28-36 év között pl.)

de egy 30 éves pasi akár még 20 éves nőt is találhat...

Ti hogy vagytok ezzel?

Ebben a korban a csajoknak nincs túl nagy esélyük, ugye?

Egy nő 30 év körül már le van írva?

2010. aug. 31. 19:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az igazán pasi-pasik elől minden nő menekül, kortól függetlenül. Mivel egészen egyszerűen semmire sem tudják őket használni. Az ilyen pasit nem lehet kihasználni, legfeljebb "önként hülye" - egy ideig - azután visszaveszi a józan eszét.

Márpedig 30-as nőként, főként ilyeneket fogsz találni szabadon.

Először azt kell eldöntened, el tudod-e különíteni az igényeidben ezt a típust, mert ez a legfontosabb. Az ilyen pasi mellett-után biztos, hogy boldogtalan leszel, tehát ezt a típust kerüld, vagy csak röviden használd...

2010. szept. 25. 08:38
 22/26 anonim ***** válasza:

egyforma

hagyd magad becserkészni a könnyen ismerkedő 30-as férfiaktól!

És adj teret a 20 éveseknek is!

nekem is volt 40 évesen 25 éves pasim, és nem bántam meg!

2010. szept. 25. 09:36
 23/26 anonim ***** válasza:

Azért nem minden 50-es férfi "selejt" :)

Én tudok olyat, akit elfogadnék:)

De húsz évesen még úgy vagyunk, "vigyed, ingyen van"

nme párt keresünk, csak kapcsolatot. Ha 30 év körül, akkor lehet hogy már a nagy "ő"-t keresed. és mivel lehet, hyog Igazi csak egy él ezen a földön, így sok ídő rábukkannod. Sokat kell keresgélni. Amíg mindegy ki, addig találsz bőven.

2010. szept. 25. 09:40
 24/26 anonim ***** válasza:
nehéz lesz találni valakit, aki szeret, de nem szeretne tőled gyereket. Keresgess az elváltak közt, akinek már van családja!
2010. szept. 25. 09:41
 25/26 anonim ***** válasza:

"Én inkább egyre úgy érzem hogy sok a nem megfelelő komolytalan "selejt" pasi és túl sok a jó nő.

Nekem is ilyen ismerőseim vannak sok jó nő és sok link maradék. "

talán ezért nem találsz.Az ilyen hozzáállás miatt. A férfi nem csizma. Ha nem az embert keresed, nem fogsz embert találni!

Mivel már te is "maradék" vagy, csak a maradékok közt válogathatsz. Vagy a második leosztásban.

2010. szept. 25. 09:44
 26/26 anonim ***** válasza:

Én inkább egyre úgy érzem hogy sok a nem megfelelő komolytalan "selejt" pasi és túl sok a jó nő."

Ha így érzed, és úgysem kell gyerek, akkor keress egy nőt!

2010. szept. 25. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!