Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki itt volt nálam,...

Ha valaki itt volt nálam, aztán (úgy hogy meg se bántottam) megsértődött és elrohant, akkor nekem vagy neki kell keresnie?

Figyelt kérdés
Amúgy az anyámról van szó. Annyit kértem, hogy ne piszkájon folyton, meg ne hasonlítgasson össze mással. Nem valami fényes a kapcsolatunk, elcseszte a gyerekkoromat. A bátyám évek óta nem is beszél vele.
2010. febr. 3. 15:41
 1/4 Kankalin ***** válasza:
Ismerős szitu. Előbb-utóbb jelentkezik, mintha semmi semmi se történt volna... bár inkább előbb.
2010. febr. 3. 15:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy hete nem hívott szerencsére, de most apám itt küldözgeti az sms-eket, hogy mikor telefonálok már. Ja, ő meg alkesz. Szuper indító családom volt.
2010. febr. 3. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Akár milyen is,mégis csak az anyád.
2010. febr. 3. 15:50
 4/4 Kankalin ***** válasza:

Na, erre szoktam nekik mondani, hogy ha majd túl jól érzem magam telefonálok. :)

Igaz, hogy a szülei, de ha csak megkeserítik az életét?!

2010. febr. 3. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!