Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hogy rendkívül nehéz egy...

Ugye hogy rendkívül nehéz egy 30 év körüli nőnek társat keresnie, mint egy 30 év körüli férfinak?

Figyelt kérdés

Azért gondolom, mert egy 30 éves nőnek már kifogytak a jobb szabad pasik (28-36 év között pl.)

de egy 30 éves pasi akár még 20 éves nőt is találhat...

Ti hogy vagytok ezzel?

Ebben a korban a csajoknak nincs túl nagy esélyük, ugye?

Egy nő 30 év körül már le van írva?

2010. aug. 31. 19:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen rossz tapasztalatom, pedig nem vagyok annyira vonzó nő, de két gyerekkel mégis sikerült találnom 36 évesen is rendkívül jó férjet éppen ő is vált, mikor rám akadt.
2010. szept. 1. 08:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Valódi társat, párt találni minden korosztálynak nehéz.

Ismerkedni, randizgatni nagy átlagban valóban könnyebb a fiatalabbaknak, de ebben is vannak kivételek. Én pl 42 év fölött kezdtem egy nagyon hosszú házasság után újra a randizgatást és nem panaszkodom, volt bőven jelentkező, de az is tény, nem sok akadt köztük, aki valóbi párkapcsolatra vágyott volna. 5 év keresgélés után találtam meg a mostani páromat, akivel már egy éve harmonikus, boldog párkapcsolatban élek.

48N

2010. szept. 1. 08:46
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Sok igazság van majdnem minden hozzászólásban, én azt emelném ki, hogy igen, nagyon nehéz 30 felett párt taláni, nehezebb, mint huszonévesen. Aki ezt tagadja, az vagy még nem próbálta ki (ezért nem tudja, miről beszél), vagy hazudik. Viszont nagyon fontos hozzátenni, hogy nehezebb, DE nem reménytelen!

Én 31 éves voltam, mikor megismertem a mostani férjemet (most 33 vagyok, ő 36 lesz), előtte évekig nem volt senkim. Akik komoly kapcsolatra vágynak ebben a korosztályban (plusz-mínusz néhány év), azok párkapcsolatban/házasságban élnek (még - lehet, később majd elválnak, de erre nem lehet várni és alapozni), akik egyedülállóak, azok pedig nem is akarnak családot. Egy nő pedig, harmincon túl már családra vágyik (és ez normális!), nem csak arra, hogy randizgasson.

A fiatalabbakkal sem megy a dolog, mert nekik pedig az a "feladatuk", hogy éljenek, bulizzanak, nem az, hogy egy harmincas nővel családot alapítsanak - és ez is érthető! (Természetesen kivételek mindig vannak, de ha általánosságban tesszük fel a kérdést, hogy nehéz-e társat találni, akkor általánosítani kell, akkor is, ha egyébként nem szerencsés általánosítani.)

A sokkal idősebbekkel (tehát aki nem sorolható a korosztályunkhoz illőek közé) pedig az a baj, hogy a legtöbbnek már több gyerekei van (esetleg felnőtt gyerekek), és nagyon kevesen akarják előlről kezdeni. A harmincas, pár és család nélküli nők pedig gyerekre vágynak. Ami szintén normális dolog (mindkettő), csak ezek a dolgok nagyon megnehezítik a pártalálást.

Mindezek után mégis azt mondom a kérdezőnek, hogy ne adja fel, próbálkozzon, csak egy valamire kell nagyon figyelni: 20 évesen még el lehet lébecolni egy nem túl jó kapcsolatban, de 30-on felül nincs idő arra, hogy valaki éveket töltsön egy teljesen meddő kapcsolatban, csak azért, hogy legyen valakije. Ha nem jó a kapcsolat, reménykedni sem szabad évekig, hogy majd megjavul, mert nem fog! Ami működik, az az elején látszik. 30 évesen van az embernek annyi ön- és társismerete (kellene, hogy legyen!), hogy meg tudja ítélni, érdemes-e energiát fektetni a kapcsolatba. Ami nem működik, azt nem kell erölteni, nem szabad csak azért maradni, mert Úristen, elmúltam 30 és egyedül maradok, ezért görcsösen ragaszkodom az első utamba kerülő facér pasihoz. Nem szabad, mert csak ideig-óráig működik, az eredmény ugyanaz, és gyorsan múlnak a hónapok, az évek... később még nehezebb lesz.

2010. szept. 1. 09:16
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én csak úgy általánosságban kérdeztem, mert sok nőismerősöm így van ezzel. Én is 30 éves nő vagyok.

Én kivétel vagyok, mert nem akarok mindenáron kapcsolatot (magányos farkas vagyok)és úgy gondolom, hogy sokkal jobb egyedül mint megalkudni egy boldogtalanságban.

Mindenki azt mondja, h ezzel a hozzáállással egyedül maradok, de nekem jobb az egyedülálló lét mint a rossz kapcsolat és válogatós vagyok, akárki nem jó.

Fontos az, hogy nem akarok gyereket. Tehát nekem csak egy igazi ffi kellene, akinek nem kell mindenáron gyerek.

De úgy vettem észre, hogy aki ffi és 30 as:

-foglalt szexet akarna

-balek, link és egyéb amit senki sem tolerál

-ha van is, az is 5-10 évvel fiatalabbat akar.

Igaz én 30 vagyok, de kb. 23 évesnek nézek ki tehát ezzel nincs baj.

Az viszont túlzás lenne, hogy egy 30 éves fiatal nő 40-50 éves öregembert kaphatna:(

Úgy nézne ki mellettem egy ilyen mint az apám:O

Én inkább egyre úgy érzem hogy sok a nem megfelelő komolytalan "selejt" pasi és túl sok a jó nő.

Nekem is ilyen ismerőseim vannak sok jó nő és sok link maradék.

Aki nem az, az nem tudom hol van, vagy nős.

2010. szept. 1. 20:04
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az a jó, hogy nem ragaszkodsz görcsösen egy kapcsolathoz hanem jól megvagy egyedül is!

Számomra ez nagyon vonzó tulajdonság, mert tudom, hogy az ilyen ember miatt nem kell aggódni, úgy értem tudja kezelni a helyzeteket, határozott, talpraesett stb.

Az más kérdés, hogy sokan nem szeretik a kihívásokat és olyan nőt akarnak inkább akit lehet irányítani. Dehát ők a selejtek. :)

Gyereket pedig nem minden pasi akar. Nekem pl. pont az volt a problémám, hogy szinte minden nő családot szeretett volna már. Én meg jobb szeretem, ha csak ketten vagyunk.

2010. szept. 2. 10:01
 16/26 A kérdező kommentje:
ma 10:01 :)))
2010. szept. 2. 10:17
 17/26 anonim ***** válasza:

Csakazértis még hozzászólok!

Tisztelt kérdező, elfelejtetted hozzátenni, hogy tévedés az emberi dolog. A másik oldala a dolognak: Hol lenne az emberiség, ha mindenki a Te receptúrád szerint vinné az életét?

2010. szept. 24. 19:56
 18/26 anonim ***** válasza:
Szia! Én 21 éves vagyok, nő, így nem igazán érzem át a problémát, amit leírtál, de úgy gondolom nem nehezebb, maximum azoknak, akik elkezdik érezni, hogy öregednek és utálnak mindenkit, aki fiatalabb. Elég sok ilyen van és meg nem tudom mondani mi okozza. Egy 30 körüli férfinek valóban nem nehéz társra lelni, mert ő akkor éli a fénykorát, mi huszonéves nők pedig azért szeretjük őket, mert már érettebbek és nem csak a buli és a pia érdekli őket.
2010. szept. 24. 21:33
 19/26 anonim ***** válasza:

29 éves nő vagyok, elég jónak mondott külső-belső adottságokkal. Pár éve akik korombeliek tetszettek volna, mind a 20 éves vagy akár tizenéves lányok iránt érdeklődtek. Velem nagyon szerettek beszélgetni, mert állítólag van némi sütnivalóm, barátkozni, lelkizgetni, mert állítólag a személyiségem alkalmas erre, esetleg kötetlenül "összebújni" (ha hagytam volna), mert ehhez meg a külsőm üt meg egy szintet - de kapcsolatot, azt aztán semmi pénzért.

Aztán elfogadtam egy nálam sokkal fiatalabb, helyes és értelmes srác kezdeményezését. Több, mint fél évig nagy volt a boldogság, de most már kezdenek kiütközni a kor miatti problémák. Szerelemből mentem bele a kapcsolatba, de -már ha lehet ilyet - igyekszem felkészülni a realitásra. Ha bekövetkezik, amit az ismerősök, család, stb. jósolgatnak, nem szeretnék újra próbálkozni,elegem van.

2010. szept. 24. 22:13
 20/26 anonim ***** válasza:

A 20:13-asnak teljesen igaza van! Egyébként 28 évesen ismertem meg a jelenlegi páromat, előtte 5 évigegyedül voltam. A dolog azóta is tart, 3 évvel fiatalabb nálam. És ismerek 32 éves facér pasit akinek nincs ideje nőt találni, de Bécsben él. Neki ugyanolyan nehéz, mint neked. Az önbizalom és a kisugárzás számít. Én 30 felett kerültem csúcsformába, azóta sokkal jobban észrevesznek.

Ne erőltesd, ha itt az ideje a "véletlen" összehoz a megfelelővel, ne görcsölj, fel a fejjel.

38/L

2010. szept. 24. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!