Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt velem a...

Miért csinálja ezt velem a sógornőm?

Figyelt kérdés
6 éve élek együtt a párommal, élettársi kapcsolatban. Nekem már van az előző páromtól egy fiam,a közös tavaly született. Jól meg vagyunk szeretjük egymást. Viszont. Itt vannak a sógornőmék,hát ők nagyon furák. Amikor ketten beszélgetünk folyton azzal van,hogy neki minden sokkal jobb az életben. Most várják első babájukat,elvileg sokáig próbálkoztak mire sikerült. Sajnáltam is érte. És valamelyik nap a fejemhez vágta,hogy csak az ő babájuk tervezett,és csak az ő életek van meg alapozva,mert ők házasok. Csak az ő férje szereti őt igazán,csak ők csinálnak jól MINDENT. Azért,mert mi nem villogunk nem azt jelenti,hogy nálunk nem így van. Elromlott a kocsijuk,így a milyenkel járkálnak,ha olyan van,mert ő nem biciklizik mostmár,mert terhes. Holott ennek semmi akadálya nem lenne,és ráadásul nagyon az elején is jár az egésznek. Nagyon utálom emiatt,sosem bírtam azokat akik el vannak szállva maguktól. De vajon miért csinálja ezt?
2021. szept. 22. 08:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem nálunk laknak.
2021. szept. 22. 11:49
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Igazából csak vissza kéne szólnod, ha annyira jól csinálnak mindent, akkor nem tőletek kérnének kölcsön. Ha megbántódik az ő dolga, legalább nem jár annyit a nyakatokra.
2021. szept. 22. 13:05
 23/25 anonim ***** válasza:
87%
Nekem ez pont úgy hangzik, mintha igazából boldogtalan lenne, de ezt nem akarná látni. Úgy tesz mindent, ahogy a nagy könyvben meg van írva, tehát az a jó, de közben nem boldog, ezért bizonygatja, hogy jobb, mert te nem úgy csináltad, így annak kell a rosszabbnak lennie.
2021. szept. 22. 16:25
 24/25 anonim ***** válasza:
84%
Helyre kell picit igazítani, hogy gondolja már át, hogy miért is ilyen.
2021. szept. 22. 16:45
 25/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem csak elküldeni a fenébe, hogy magyarázzon annak, aki kíváncsi az ostobaságaira.
2021. szept. 22. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!