6 éve élek együtt a párommal, élettársi kapcsolatban. Nekem már van az előző páromtól egy fiam,a közös tavaly született. Jól meg vagyunk szeretjük egymást. Viszont. Itt vannak a sógornőmék,hát ők nagyon furák. Amikor ketten beszélgetünk folyton azzal van,hogy neki minden sokkal jobb az életben. Most várják első babájukat,elvileg sokáig próbálkoztak mire sikerült. Sajnáltam is érte. És valamelyik nap a fejemhez vágta,hogy csak az ő babájuk tervezett,és csak az ő életek van meg alapozva,mert ők házasok. Csak az ő férje szereti őt igazán,csak ők csinálnak jól MINDENT. Azért,mert mi nem villogunk nem azt jelenti,hogy nálunk nem így van. Elromlott a kocsijuk,így a milyenkel járkálnak,ha olyan van,mert ő nem biciklizik mostmár,mert terhes. Holott ennek semmi akadálya nem lenne,és ráadásul nagyon az elején is jár az egésznek. Nagyon utálom emiatt,sosem bírtam azokat akik el vannak szállva maguktól. De vajon miért csinálja ezt?
Van biciklije,de nem használja mostmár,mert terhes és őt bizony szállítani kell. Érdekes egy nő amúgy is. kb.2 éve házasok és mielőtt volt a nagy nap,azelőtt egy pár nappal egy másik fickó vitte haza és "róla témáztak" én rá kérdeztem akkor(mivel nekem el mesélte) hogy és a párod tudja ezt?? Mire ő: "amit nem tud az nem fáj" . Szóval.. azóta nem tudok ilyen dolgokról. De unom már ezt az állandó nagy képűséget,hónap végén,meg mindig tőlünk kérnek kölcsön. Nekem nehéz terhességem volt,de nem volt magán orvosom,neki van,ezzel is mindig villog.
2021. szept. 22. 09:29
13/25 anonim válasza:
Ugyan. Az én sógornőm is ezt csinálja. Valami komplexus. Pl házat vettek kb 6 éve. Mindig oktatta a ferjemet, hogy mit hogy kell az ingatlanpiacon, mert csak ők kötöttek jó üzletet és csak ők voltak ügyesek. (Mondjuk rohadt a fél tető és ázott az egyik fal, ezt utolag kellett megcsináltatni, mert nem vették észre, de mindegy, termeszetesen az nem is úgy volt). Aztán 3 évvel ezelőtt vettünk egy kis lakást a belvárosban. Nagyon kicsi, 2 szoba, a gyerek miatt költözni is kell majd pár éven belül, de ez a nő szó szerint megbolondult. Miért ezt, miért ott, miért nem kértük ki az ő véleményét (hát mert egy rohadó házat vettek, azért...), ő tudott volna szebbet, jobbat, olcsóbbat (nem). Milyen bénák vagyunk. Én csak szánom szegényt. Irigy a mások sikerére, boldogságára, senki másnak ne legyen jó, senki más ne hozzon jó döntést. Folyton vergődik, vetít, bizonyítani akar. Tényleg csak sajnálni lehet. Neked is ezt javaslom.
2021. szept. 22. 09:45
14/25 anonim válasza:
Milyen rendes párod van, hogy így kiáll melletted.... Értem, hogy a testvére, ő már megszokta a stílusát, neki nem úgy jön le, de azért csak szólhatna ő is valamit. A helyedben kerülném a csajt, boldogítson mást a hülyeségeivel, kölcsönt meg nem adnék, mert hát ne a ti pénzeteken menjen magándokihoz, aztán meg az orrod alá dörgöli, hogy milyen jól megy. Az ilyen nem túl intelligens emberre vall. Amúgy meg készülj fel, ha meglesz a baba, akkor ő mindenben szebb, jobb és ügyesebb lesz a tiednél és ezt fogod hallgatni állandóan, ha találkoztok.
2021. szept. 22. 09:55
15/25 anonim válasza:
Aki így viselkedik velünk (vagy akár csak a feleségemmel) az biztos nem használná a kocsinkat és nem kapna hónap végén kölcsön tőlünk.
Nem is nagyon értem, hogy ahol 2 gyereket nevelnek, ott hogyan tudják nélkülözni az autót, ha a másik párnál a gyermektelen terhes feleség nem bír meglenni nélküle.
De lehet, hogy az 5-ös válaszoló írta le a nagy igazságot, vagyis a vessző után szóközt nem rakó troll írta ezt a kérdést.
2021. szept. 22. 10:23
16/25 A kérdező kommentje:
Milyen emberek vannak... Elvileg azt akarják,hogy mi legyünk a keresztszülők. Nem érzem,hogy ez számomra jó döntés lenne,de viszont a gyerek nem tehet semmiről.
2021. szept. 22. 10:25
17/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Ez komoly. Ritkán írok ki kérdést. Most is csak azért tettem,mert kezdtem azt érezni,hogy egy nagy nulla vagyok
2021. szept. 22. 10:26
18/25 anonim válasza:
Ez az "itt vannak" csak szófordulat vagy tényleg együtt laktok?
A férjed egy puhapöcs, a sógórnőd egy féreg.
Tudod ki adná oda az autót? Ti hogyan tudjátok egyáltalán nélkülözni. Meg kell mondani, hogy mivel ők akkora sztárok, szerezzenek már önállóan egyet. Persze nem fog nekik senki ilyet mondani...
A másik, hogy ritkítsd vagy szüntesd meg a kapcsolatot azzal aki ekkora féreg.
A férjednek hivatkozz arra, hogy nőből vagy és ezért fogadja el a döntésed.
Ez a kígyó ki fogja szívni a véredet, ha meglesz az "aranyszaró" kölyke.
Állítsd le ezt mielőbb!
2021. szept. 22. 10:36
19/25 anonim válasza:
Amikor a magánorvost emlegeti, akkor kellene neked odaszólni, hogy Hogy jó neked , telik rá.. Ja, vagy nem is neked, hanem nekünk telik rá...
vagy: ahha, abból a pénzból fizeted a dokit, amit tőlünk kérsz kölcsön? Vagy. Nem értem, hogy minek a magándoki annak, aki csak kölcsönből tudja kifizetni a vizitdíjat.
Kimondhatnád neki nyíltan, hogy nem érted mire menőzik, amikor a ti pénzeteket viszi és a ti kocsitokkal furikázik. Sőt, ha alá akarsz pakolni, ezt a házasságkötás előtti pasit is beleszőném a mondandómba, persze a férje előtt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!