Szerintetek ez miért van?
Sajnos a családot, rokonokat nem választhatod mint a barátokat.
Ha teheted menj be a szobádba, ha bejön vki küld ki, füles fel, kockulj, hallgass zenét, nézz filmet.
Az is lehet, hogy picit antiszociális vagy, de ez van, azon sem tudsz változtatni, majd ha egyszer különköltözöl, meglesz a nyugalom :)
Van, aki egyszerűen nem illik a családjába, különböző okokból. Én is ismerem ezt a helyzetet, egyszerűen úgy érzem, hogy túlnőttem a rokonaim többségén, más dolgok érdekelnek, más a felfogásom, másképp érvelek, mást tartok fontosnak. Nem is tartom senkivel a kapcsolatot, sokakkal nem is jó a viszonyunk. Csak anyukámmal beszélek és csak vele vagyok jóban. Én próbáltam ezt szépen, de egyszerűen nem ment. Egyik karácsonykor felálltam az asztaltól és azt mondtam, hogy majd akkor jövök legközelebb, ha nem érzem magam kellemetlenül velük a csesztetésük és a primitív viselkedésük miatt, addig pedig máshogy ünneplek, úgy, hogy nekem is ünnep legyen, ne nyűg.
Nos, azóta sem találkoztunk, mert csak unszolni tudtak és ugyanazokat a suttyó dolgokat tolták még annak érdekében is, hogy visszaerőszakoljanak a köreikbe.
Az ember a szüleivel sincs mindig jóban, mert nagyon eltérő világnézetük tud lenni és sok idős begyöpösödötten gondolkodik
Hát, akkor veled is baj van. Az ember nem csak azzal tud jóban lenni, akivel azonos a gondolkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!