Egy rokonomnak oda adtam az autóm, hogy csinaltassa meg. Lett rajta egy sérülés és most levelet kaptam a biztosítótól. Mit csináljak?
Első körben érdeklődj a biztosítónál a körülményekről, hol, mikor, milyen autó, milyen kárt okozott, mert te nem emlékszel ilyesmire. Még az is lehet (bár nem valószínű), hogy a biztosító azt mondja, hogy bocs, elnéztük, nem is neked akartuk küldeni azt a levelet.
Bármi mást válaszol a biztosító, irány a rendőrség a válasszal, hogy te itt át vagy baszva. Ja, és természetesen írd meg a biztosítónak, hogy te a kárt nem ismerted el, legyenek szívesek egy másolatot küldeni az aláírásoddal ellátott kárbejelentő lapról.
A, biztosítót megkérdezni a balesetről
B, Szólni a havernak, hogy aznap nem te vezetted a kocsit, szóval sürgősen perkáljanak neked, vagy feljelented az egész büdös bandát a fenébe.
Az nem lehet, hogy valóban baleseteztek?
Ha a biztosító felé leadták a papírt és jelentkezett azt értem.
Ha ott voltak a rendőrők a balesetnél, akkor értem, hogy kérhették a biztosítást, ha nem voltak akkor hogy kerültek a képbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!