Kötelezö gj.biztositásra nem fizet a biztosító. Kárt okoztam ittasan. Személyi sérülés nem volt. Viszont tölem kéri a 2 milliót amit kifizetett a másik két autóra. Az én autóm totálkáros lett.Mi van akkor ha nem tudok fizetni? Mit tehet a biztosító?
Persze, hogy nem fizet, hiszen nem tettél meg minden tőled telhetőt, hogy elkerült a balesetet. (Ennél kevesebb is elég nekik, hogy ne fizessenek, pl ha januárban nyárigumival korzózol.)
Az irreleváns, hogy a te autód totálkáros lett, a biztosító nem a te károd fedezi, hanem azt, amit másoknak okozol.
A másik két autónak fizetett, rajtad meg be fogják hajtani. Tiltják a fizudról, a végén a házadat is ráterhelhetik.
Ismerős 800ezres tartozása a pereskedés végére 4 milla lett. Szóval tud rendesen feljebb kúszni az összeg.
És igen, tényleg volt egy k any. komment, amivel btw teljes mértékben egyetértek.
De miért nem akarnál fizetni?
Piálni volt pénzed?!
Igen jól láttad. Kétszer is írtam. Egyszer csúnya szavakkal. Utána gyönyörűen, káromkodás nélkül.
És akkor is ugyanazt mondom... Valaki bele is halhat az ilyen felelőtlen kretén hülyeségébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!