Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a háromgyermekes...

Mit gondolsz a háromgyermekes családokról?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 16:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
69%
Akik így gondolják, azoknak általában egy sincs, de valószínű még az anyjuknál is laknak.
2021. szept. 25. 21:04
 62/67 anonim ***** válasza:
10%

Még mindig több segítség annál amit a melós kap....nekünk csak a számlák jönnek 🙄

(32 éves férjezett nő vagyok, 18 éves korom óta saját háztartással)

2021. szept. 26. 08:12
 63/67 anonim válasza:
71%
Szerintem ez olyan meddő vita. Az emberiség 2-3 %-a termeli meg az élethez a nyersanyagot (a mezőgazdaságra gondolok és az élelmiszer termelésre). Ebből következik nem a sok gyerek fog majd eltartani. Mindenhol átveszik a terepet a robotok, egyre kevesebb emberi erő kell. Miről beszél az aki úgy gondolja majd a sok gyerek tart el? Miből következik az, hogy a 3 gyermekes család gyermekei tartanak majd el és nem az 1 gyerekes fog? Arra gondolok a 3 gyerek kimegy Angliába és majd ott él az 1 gyerek meg marad itthon és eltart engem! Azt vallom túl sokan vagyunk a földön (Magyarországon is 150 évvel ezelőtt sokkal kevesebben voltunk, a föld népessége az elmúlt 40-50 évben meg kétszereződött. Szóval nem kellene sok gyerek azt vallom. Az biztos, hogy a 3 gyermek felnevelése nagyon sokba kerül (többe mint amit kap, hiába a babaváró, autó vásárlási támogatás stb, de mégis csak azoktól veszi el akik kevesebb gyermeket vállalnak, mert ők adóznak, fizetik tb stb a nagycsaládosok meg mindent kapnak. Nem kellenének a pénzbeli támogatások a gyerek kapjon mindent ingyen (ingyen suli, ingyen ebéd, tízórai, ingyen busz, vonat, ingyen mozi, szinház stb... A szülők a gyermek szeretetért akarjon több gyermeket és ne azért hogy új háza, autója stb legyen
2021. szept. 28. 14:18
 64/67 anonim ***** válasza:
39%

egy gyerekbu.zi országban hiába van igazad. Majd megyünk hozzájuk ha elfogy a víz meg az élelmiszer, az ő házuk töröm fel először :)

fegyverrel...

2021. szept. 28. 16:28
 65/67 anonim ***** válasza:
77%
Miből fizeted azt az élelmiszert, ha nincs nyugdíjad? Gondolom nem abból a pénzből, amit a gyerekeken megspóroltál, mert azt a gonosz állam elveszi és a gyerekeseknek adja. 😂 Te mindenhogy vesztes maradsz, úgy érzem.
2021. szept. 28. 22:11
 66/67 anonim ***** válasza:
69%
3 gyerekünk van, így teljes a családunk. Sokan gondolják hogy biztos a csok miatt van pedig nem éltünk vele mégis saját házunk van. Senkinek semmi köze hozzá!
2021. szept. 30. 07:34
 67/67 anonim válasza:
85%
Nekem is most lesz még egy kistesom és így leszünk hárman nem értem ezzel mi baja van az embereknek
2021. okt. 16. 20:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!