21/67 anonim válasza:
Nem, hanrm mert rühellem őket.
23/67 anonim válasza:
Irigylem őket, hogy van pénzük a három gyerekkel járó kiadásokra.
24/67 anonim válasza:
Ha anyagilag be tudják vállalni a hármat,akkor rendben van.Viszont azt elítélem, aki a semmire vállal akár egyet is.
25/67 anonim válasza:
Az ő dolguk, ha valaki bírja anyagilag, energiával, hajrá! Nekem nem való, mert elég introvertált vagyok, egy gyerekem van, egyedülálló szülőként pont jó nekem. Három gyereknél mindenképpen a két szülős család az ideális, meg a jó munkamegosztás. Azt nem bírom, amikor túl lazák némely nagycsaládosok, állandó felfordulás, zsivaj, mások zavarása. A sok gyereket éppúgy nevelni kell, mint az egyet, és ne a nagyobb gyerek nevelje a kisebbeket, a szülők álljanak bele a munka sűrűjébe, akkor oké.
26/67 anonim válasza:
Betiltalán a kettőtől többet.
Így is haldoklik a Föld
27/67 anonim válasza:
Mit kellene gondolnom? Semmit! Az o dontesuk.
Egyebkent nem egy harom gyerekes csaladot ismerek, mindegyiben boldogok, a szulok es a gyerekek is! gyerekek boldogabbak, mint en egykekent.
28/67 anonim válasza:
Ja es jol neveltek is a gyerekek. Elozo voltam…
29/67 anonim válasza:
Azért lettem lepontozva,mert elítélem azt,aki a semmire szül?
30/67 anonim válasza:
Lehetőleg ne legyenek a szomszédaim...ha olyanok, mint a szomszédaim (vagy a gyerekek üvöltenek, vagy a szülők a gyerekekkel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!