Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a háromgyermekes...

Mit gondolsz a háromgyermekes családokról?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 16:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
22%
Senki sem tart vissza abban, hogy te is kövesd a példájukat, ha ennyire irigykedsz rájuk.
2021. szept. 22. 18:30
 52/67 anonim ***** válasza:
73%
Milyen pereputtyot tartasz te el? Gondolod azok, akik tervezetten három gyereket bevállalnak, abból a fejenként 12 000 Ft.- csp-ből élnek? Ingyenélő gyerekesek mi? Arra nem gondolsz ugye, amikor minden dolgozó unokánkra jut két-három nyugger (mi) akkor mi lesz? Az állam a saját hosszútávú fennállásába invesztál, mert aztán nem lesz senki, aki adót fizessen. Szörnyű látni, hogy az ilyen korlátolt gondolkodású, megkeseredett emberek, akik a saját nyomoruknál messzebbre nem látnak, milyen hitelesnek érzik magukat.
2021. szept. 22. 18:39
 53/67 anonim ***** válasza:
77%
1# Nem feltétlenül jobb az anyagi helyzetük. Szülnek egyesek több gyereket is a nyomorba.
2021. szept. 23. 07:38
 54/67 anonim ***** válasza:
68%
19# Milyen igazad van!
2021. szept. 23. 07:42
 55/67 anonim ***** válasza:
75%
24# Ott a pont.
2021. szept. 23. 07:43
 56/67 anonim ***** válasza:
75%
31# Én egyiket sem!!!
2021. szept. 23. 07:46
 57/67 anonim ***** válasza:
3%
37# Nem az egész társadalom nyalja a seggüket, csak a többség. Pedig nem kellene a semmire gyereket szülni!
2021. szept. 23. 07:49
 58/67 anonim ***** válasza:
20%
Azért sajnos a többsége ezt teszi, ezért is engedhetik meg maguknak a nagy hangot.
2021. szept. 23. 09:23
 59/67 anonim ***** válasza:
82%

Mi eredetileg 2 gyermeket terveztünk, de feltámadt bennem újra az anyai ösztön 30 évesen és így lett még egy gyermekünk.(Ennek egyáltalán semmi anyagi előnye nem volt, ugyanis már 17 éve történt. Akkoriban talán csak a szocpol lett volna, de azt sem használtuk fel). A nagylányom már évek óta külön él tőlünk, a középső fiam 2 hónappal ezelőtt hirtelen meghalt, még el sem kezdte az életet, mesterszakos egyetemista volt. Ha nem szültem volna egy 3. gyereket anno, valószínűleg már én is a föld alatt lennék. Hálás vagyok a sorsnak, hogy van kiért élni még, így is csak azért létezek, mert muszáj.

Szóval ha engem kérdezel, vagy egyet se, vagy legalább 3-at. Óriási boldogság az, hogy vannak, de nem tudni mit hoz az élet és így óriási fájdalommal is járhat. Persze nem csak a mi esetünk ami megtörténhet, hanem anyagi ellehetetlenülés, amikor megszakad a szíved, de nem tudsz megadni mindent a gyerekeidnek, történhet a főkeresővel baleset, betegség, vagy épp a gyereked lehet beteg. Nyilván nem lehet mindenre felkészülni, de jól meg kell gondolni, mert utána már nem lehet a dolgokat meg nem történtté tenni.

2021. szept. 25. 14:12
 60/67 anonim ***** válasza:
68%
Emberek! Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy megéri a babaváróért, vagy a CSOK miatt gyereket vállalni? Tudjátok mennyi idő, mennyi pénz felnevelni 1-2-3 gyereket? :D ez tényleg csak segítség, nem üzlet.
2021. szept. 25. 20:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!