Mi eredetileg 2 gyermeket terveztünk, de feltámadt bennem újra az anyai ösztön 30 évesen és így lett még egy gyermekünk.(Ennek egyáltalán semmi anyagi előnye nem volt, ugyanis már 17 éve történt. Akkoriban talán csak a szocpol lett volna, de azt sem használtuk fel). A nagylányom már évek óta külön él tőlünk, a középső fiam 2 hónappal ezelőtt hirtelen meghalt, még el sem kezdte az életet, mesterszakos egyetemista volt. Ha nem szültem volna egy 3. gyereket anno, valószínűleg már én is a föld alatt lennék. Hálás vagyok a sorsnak, hogy van kiért élni még, így is csak azért létezek, mert muszáj.
Szóval ha engem kérdezel, vagy egyet se, vagy legalább 3-at. Óriási boldogság az, hogy vannak, de nem tudni mit hoz az élet és így óriási fájdalommal is járhat. Persze nem csak a mi esetünk ami megtörténhet, hanem anyagi ellehetetlenülés, amikor megszakad a szíved, de nem tudsz megadni mindent a gyerekeidnek, történhet a főkeresővel baleset, betegség, vagy épp a gyereked lehet beteg. Nyilván nem lehet mindenre felkészülni, de jól meg kell gondolni, mert utána már nem lehet a dolgokat meg nem történtté tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!