11/67 anonim válasza:
Semmit nem gondolok, az ő döntésük, ha nekik jó nekem is.
12/67 anonim válasza:
És te mit gondolsz az 1,2 HTP Fabia ablaktörlő motor, 15A-s biztosítékától?
Na, kb. ennyi az értelme a kérdésednek.
14/67 anonim válasza:
Nem gondolok semmit, mert nem vagyok benne. Most, ha belegondolok, begolyóznék, de csak egy gyerekem van, szerencsére.
15/67 anonim válasza:
A kétgyerekeseket is megkérdezed külön? És azt ahol az egykék vannak?
16/67 anonim válasza:
Nekem is két testvérem van, szerintem szuper. Én is nagy családot szeretnék később. Valamiért boldognak gondolom a nagy családokat. Talán azért, mert a környezetemben ez volt a jellemző. A szülők is valószínűleg szeretik egymást. Egy gyerek becsúszhat, de három már nehezen.
17/67 anonim válasza:
Hogy túlvállalták magukat. Ráncigálják/dobálják ide-oda a gyerekeket, kiabálnak velük. Nem látok kiegyensúlyozott, nyugodt nagy családot.
18/67 anonim válasza:
Semmit, sajat privát dolguk.
19/67 anonim válasza:
A közelembe ne jöjjenek, hangjukat ne halljam.
20/67 anonim válasza:
19# Miért ? Megfertőznek, és te is szeretnél azonnal három gyereket?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!