A nagyobb családi, vagy rokoni összejövetelekre akkor is el KELL menni, ha nem érzi ott jól magát az ember?
Eszembe nem jutott az örökség amikor kedves, vagy udvarias voltam egy rokonommal, ugyanúgy, ahogy az összes többivel is.
És hogy “megéri” e kulturáltan viselkedni jeles ünnepeken, egy évben 3x-4x legalább azokkal akikkel egy vérkörön vagyunk, azt mindenki maga döntse el, örökségtől függetlenül!
(Mellesleg nekem “megérte”, mert még az unokáim jövője is meg lett alapozva.)
Én nem tudom, hogy te mi a fenéről beszélsz?
Próbálok itt normális emberekkel, normális családokról beszélgetni. Olyanokról, akik általában nem gyűlölködnek egymással és akkor nem gond megjelenni egy-egy összejövetelen, mégha az nem is a világ legszórakoztatóbb programja is és ott emberi módon viselkedni.
Ezzel megkülönböztetve magunkat az álattól, amelyik falkában verődve marja egymást.
De ez én vagyok és az én véleményem, biztos én vagyok a hülye!
Nyugodj már meg. A kérdés arról szólt, akkor is menni kell-e, ha az ember nem érzi jól magát, mindegy, hogy miért.
Nyilván aki menni akar, az nem úgy éli meg, hogy menni KELL.
Nem kell megnyugodjak, mert nem vagyok ideges. Nem is tudom, hogy ezt miből szedted?🤔
De én most szépen elbúcsúzom tőled, mert süketnémák párbeszédjét folytatjuk, aminek semmi értelme.
Nem hasonló hátterű családból jövünk, nem azonos a neveltetésünk, ...
Minden jót neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!