Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam lekuzdeni a...

Hogyan tudnam lekuzdeni a honvagyam?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy bentlakasos lettem es nagyon nehezen birom. Eros honvagyam van. Nagyon jon, hogy sirjak. Mit tehetnek, hogy jobb legyen?
2021. szept. 13. 18:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Sírj ha kell. Majd megszokod
2021. szept. 13. 18:05
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Nekem is iszonyat honvágyam volt, a torkomat kaparta a sírás mindig arra gondoltam,hogy otthon milyen lehet az idő mit csinálnak anyáék, mi megy most a tv-ben, mit csinál a házikedvenc..stbstb. Nem tudsz ez ellen tenni idővel jobb lesz.
2021. szept. 13. 18:16
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Idővel elmúlik. Szokatlan még.
2021. szept. 13. 18:20
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Pár hét és megszokod.
2021. szept. 13. 18:35
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
Megszokod és szeretni fogod, meglátod. Most még minden új, ismeretlen. Próbáld elfoglalni magad, sétálj, olvass, beszélgess emberekkel, nézz filmet, bármi jöhet, ami kikapcsol és kizökkent a rossz hangulatodból. Ne aggódj, egyre jobb lesz. Én is pont így voltam, az első pár hét nagyon nehéz volt, aztán jobb lett, néhány hónap elteltével már haza sem akartam menni.
2021. szept. 13. 19:02
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Én 14 évesen lettem benntlakásos. Sosem múlt el a honvágyam, most 26 vagyok.

Nagymamám 85 éves és a mai napig hiányolja a szülőfaluját :(

2021. szept. 13. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Tereld el a figyelmed mert ha nem tudod akkor egyre rosszabb és rosszabb lesz a hangulatod és a teljesítményeden is meg fog látszódni.

Egy rossza hangulat nagyban legyengíti a szervezetedet, gondolom nem kell még az is.

Azt TUDATOSÍTSD, hogy meg kell szoknod a környezeted mert máskülönben semmit értelme a terveidnek.

2021. szept. 13. 19:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után megszokod elmúlik. Meg az hogy bentlakásos vagy nem azt jelenti hogy nem mehet többé haza. Ha előjön a honvágy gondolj arra hogy milyen jó lesz otthon. Érdekes én pont fordítva működtem. Amikor koliba voltam és hazajöttem honvágyam volt mert a koliba nagy volt az élet
2021. szept. 13. 19:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Irigyellek. Sosem tudtam így kötődni semmihez, csak néhány emberhez.

Egyébként szerencsés is vagy,mert amikor én kollégista lettem még csak levelet tudtunk írni vagy telefon,de azt se lehetett minden nap.

2021. szept. 13. 20:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Videós beszélgetés, és amikor tudsz, menj haza!Havi egyszer szerintem simán meg lehet oldani!
2021. szept. 13. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!