Hogy lehet lekuzdeni egy fobiat?
Figyelt kérdés
most hogy szabadabban ki lehet menni, zavar a sok ember korulottem. Eddig jo volt, mert alig volt 1-2 ember az utcan .2021. máj. 1. 11:21
2/9 A kérdező kommentje:
Eletembe egyszer voltam pszichologusnal. Adott egy kerdoivet,hogy toltsem ki. Az egyik kerdes nem volt vilagos. Megkertem,hogy magyarazze el maskepp. Kozolte,hogy nem segithet a kerdoiv kitolteseben.... Azota kerulom oket.
2021. máj. 1. 11:30
3/9 anonim válasza:
Egy rossz tapasztalat miatt, ami nem is olyan durva. Lehet, hogy a szövegértelmezés is a teszt része volt, és direkt volt úgy megfogalmazva.
4/9 A kérdező kommentje:
lehet..
2021. máj. 1. 11:33
5/9 anonim válasza:
Úgy, hogy bele kell menni a szorongást okozó helyzetekbe, és rendszeresen gyakorolni. Így egy idő után csökken, majd kioltódik a szorongás. Lényegében hozzászokik az agy és az idegrendszer a félelmetes szituációkhoz.
6/9 anonim válasza:
Kiprobalhatnál egy másik pszichológust
7/9 A kérdező kommentje:
hat hja, ennek kozel 20 eve mar.. :)
2021. máj. 1. 12:12
8/9 anonim válasza:
Ahogyan #5-ös írja. Először mondjuk autóval odamenni, ahol sokan vannak, ha túlcsordult benned a stressz, beszállsz és elhajtasz nyugodtabb helyre.
Aztán növeled az időt.
Aztán autó nélkül. stb.
9/9 A kérdező kommentje:
masoknak nincs hasonlo tunete,most hogy megint ki lehet menni?
2021. máj. 1. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!