Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehetne lekuzdeni a...

Hogyan lehetne lekuzdeni a lampalazat?

Figyelt kérdés
Eleg lampalazas vagyok. Amikor osztaly elott kell projekt munkat bemutatnom akkor is nagyon remeg a hangom, a kezem... hiaba mondogatom magamban, hogy semmiseg az egesz, nem marad abba.

2019. okt. 6. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Gyakorlással. Állj ki és adj elő valamit.
2019. okt. 6. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Próbálj ki kicsit merészebb dolgokat, pl. hullámvasútra ülj fel, ha még nem tetted. Így is tudatosíthatod idővel, hogy vannak dolgok, amiktől nem kell félni.
2019. okt. 7. 00:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlas.

Otthon hangosan mondd fel amit tanulsz vagy elemezz verseket vagy magyarazz kabalaknak stb

Mi mindig rengeteget jatszottunk tanàrosat is(azokat is beleszöttük ahogy szàmonkernek szigoruan meg fenyegetöznek stb), soha nem volt bajunk közszereplessel.

Egyszer mikor költö öneletrajzi ars poetikai elöadast kellett tartanom is csak azon aggodtam hogy olyan unalmas szàraz monolog az egèsz hogy nemhiszem hogy kibirja barki de a tanar miatt szegenyeknek egy oran at kellett csendben vegighallgatnia, egyedül a tanar figyelt büszken csillogo szemekkel ugy hallgatott figyelt örömmel mintha nem is tudom hol lenne :D

2019. okt. 7. 06:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jah nalunk kötelezö volt amugy 8-ban hogy hol ezt hol azt az orat egy diak tartja.

A kemia oramra azt mondtàk az osztalytarsak hogy jobb volt mint a tanàré es megertettek mindent :D

2019. okt. 7. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!