Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam lekuzdeni a...

Hogyan tudnam lekuzdeni a honvagyam?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy bentlakasos lettem es nagyon nehezen birom. Eros honvagyam van. Nagyon jon, hogy sirjak. Mit tehetnek, hogy jobb legyen?
2021. szept. 13. 18:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hetente tudnek hazamenni, az este az nyugtatott hogy hetvegen otthon leszek, de ma kiderult higy nem mehetunk haza. Ez nagyon elszomoritott, mert amugy 5 napot siman kibirok, de 2 het mar veszes
2021. szept. 13. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Keress magad körül valaki olyat aki kicsit is kedvesebb veled és beszélgess vele, ismerd meg az ö barátait. Mondd neki, hogy új vagy és barátkozni AKARSZ, legyél kicsit nyitottabb, nyomulós, ne zárkózz be mert új a közeg.

FONTOS, hogy ne "rossz emberekkel" barátkozz ahogy megérzed, hogy bénábbak, gyengébb az értékrendjük mint a tiéd akkor ne barátkozz velük, tarts távolságot vagy szakítsd meg a kapcsolatodat velük végleg.

Barátokat magunk választjuk meg a családot viszont nem. Ezért OKOSAN kell barátokat választani, NAGYON!

2021. szept. 14. 01:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 2016-ban költöztem el a szülőkerületemből azaz már 5 éve a 7. Kerületből a 20.-ba és nekem évekbe tellett, míg én is letudtam küzdeni a honvágyam.

Szervezetem először nem fogadta jól a környezetváltozást, 2016 júniusában költöztem el és akkor már beteg lettem, ágyban feküdtem. Pont nyáron... nem kívánom az érzést senkinek, de 1-2 év után már tudtam az új környezetemhez viszonyulni.

Lehet évekbe telik neked is, ahogy nekem anno, 1-2 év és már fel sem tünik neked, hogy új környezetben élsz.

2021. szept. 27. 01:31
 14/14 anonim ***** válasza:
2021. okt. 5. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!