Polgári esküvőn is a mennyaszonyt az apja kíséri az anyakonyvezetohoz?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 09:58
11/21 anonim válasza:
Van, ahol polgárin is az apa kíséri a menyasszonyt, láttam már ilyet. Mi a férjemmel kézenfogva vonultunk be.
12/21 anonim válasza:
Igazából úgy vonulsz be, ahogy szeretnél. Lehet együtt is a párnak, lehet szülővel, de amúgy akárkivel. Meg persze lehet egyedül is.
13/21 anonim válasza:
Mi nem vonultunk egyáltalán. Csak ott ültünk elől. Szóval még vonulni sem kötelező.
14/21 anonim válasza:
Leírták már előttem. A lányomnak most nyáron volt az esküvője, és az apja kísérte. A vőlegény ott látta meg először, amikor mellé állt. A hatás nem maradt el, csak odasúgta: "Gyönyörű vagy."
Mi anno ketten mentünk például. Több variáció van, úgy mennek be, ahogy előre megbeszélik az anyakönyv-vezetővel. Van, aki a saját nővérével például.
Szóval nincs kőbe vésve semmi.
15/21 anonim válasza:
Az kéne még! Akkor azok a nők, akiknek meghalt az anyjuk, házasságon kívül születtek, vagy lemondott róluk az apjuk, azok sosem mennének férjhez. Szerencsére most már nincsenek ilyen formalitások.
17/21 anonim válasza:
Nekünk nem volt templomi esküvőnk, a polgárin apukámmal vonultam be. Nincs ez meghatározva, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
18/21 anonim válasza:
Te esküvőd, úgy alakítod ahogy szeretnéd
Nekünk egy tóparton volt
Boldogságkapuval és miegymással
Én apósommal vonultam mert apukám sajnos nem tudott kisérni...
De ugyan úgy menyasszonyi ruhában mentem oda páromhoz aki már ott állt nekem háttal
Zene is ment alatta
És volt szülő köszöntő is
Imádtam minden percét
19/21 anonim válasza:
Ott nem szokás, de ez totál szabad döntés.
20/21 anonim válasza:
A pár dönti el mit szeretne, az anyakönyvezető nekünk azt mondta, ő már kutyával bevonuló párt is látott. Szóval azt csinálsz, amit akarsz kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!