Szerintetek menjek vele?
Figyelt kérdés
Édesanyám elszeretne költözni itthonról, itt hagyni édesapámat, mert nem egyeznek jól. Szerintetek vele kéne menjek? Én nem igazán szeretnék, de ő úgy gondolja, hogy vele megyek. 17 éves vagyok.2021. szept. 7. 21:07
1/9 anonim válasza:
Ez te tudod, kivel jössz ki jobban anyáddal v apáddal.
Mindkét szülőnek meg vannak az előnyei és a hátrányai, amit csak te tudhatsz. Mérlegelsz mi lenne ha maradnál mi lenne ha elmennél, csak úgy nagyjából de ezt is csak te tudod magadnak megcsinálni. Nem könnyű helyzet még is csak a szüleid, de az se lehetetlen egy egyszer egyiknél vagy egyszer a másiknál. Pláne h még nem vagy 18 és minkét szülő élhet a jogaival h láthasson és ha nem is mennek perre de megegyezhetnek benne h mikor hol vagy és akkor egy kicsit mindkettő.
2/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz akkor ne menj ha neked jó apukáddal .
4/9 anonim válasza:
Ha nem szeretnél ne menj. Ha apukáddal jobb a kapcsolat akkor főleg ne.
6/9 anonim válasza:
Amikor az én szüleim elváltak, akkor 18 éves voltam. Nyáron adták be a válópert, szeptemberben lettem 18, decemberben mondták ki a válást. Tőlem is megkérdezték, kivel lennék szívesebben, és én akkor azt mondtam, hogy senkivel, én csak a lakáshoz ragaszkodom, nem akarok elköltözni a válásuk miatt. Így maradtam végül édesanyámmal, mert nála maradt a lakás. (Hosszú történet, hogy hogyan sikerült megtartania.)
7/9 anonim válasza:
Hát ne anyukád akarata határozza meg a te döntésedet. De az még nem derült ki, hogy apukád akarja-e, hogy vele maradj.
8/9 anonim válasza:
Te tudod h melyikükel elnel szivesebben
9/9 anonim válasza:
Apád mit akar?
Lehet, hogy ő meg élni akarja a legényéletét, és útban leszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!