Kapok magamnak élettársat ha 18 vagyok és gyerekem van?
Ne hallgass azokra akik azt sem tudják mi történt és miért. Hallgasd meg azokat akik biztatnak és igen is jónak tarják,hogy úgy élsz ahogy.
Imádkozom érted és a családodért. Hiszen találsz majd egy társat.
Boldog karácsonyt és örömökben gazdag új évet kívánok neked és az egész családodnak!
Szia Kérdező!
őszintén szólva egy bizonytalan kapcsolatra minek vállaltál gyereket? Még bőven buliznod kellene járni és nem ilyen kérdéseket feltenni magadnak, hogy hogyan találj párt magadnak?!!
A másik meg, anyukád nem világositott fel a dolgok helyes sorrendjéről? Én a helyedben azon agyalnék hogy hogyan épitsem fel a saját önálló életem, anélkül hogy akár a szüleid nyakán élősködj életed végéig a gyerekkel együtt....gondolom ez meg sem fordult a fejedben...
Még lenne egy pár mélyenszántó gondolatom, de megpróbálom magam visszafogni... Ohh. az abortuszról sem hallottál még gondolom???? Vagy esetleg te is roma származású lennél és 10 gyerekig meg se állsz, mindegy ki az apja?
Mi lenne ha nem vádaskodnál?
"Még lenne egy pár mélyenszántó gondolatom, de megpróbálom magam visszafogni... Ohh. az abortuszról sem hallottál még gondolom???? Vagy esetleg te is roma származású lennél és 10 gyerekig meg se állsz, mindegy ki az apja?"
Fogalmad sincs mi történt és miért.
Arról TE NEM HALLOTTÁL,HOGY VOLT ESZE ÉS AKARTA EZT A BABÁT? s Ő ÍGY BOLDOG?
nEM ÉLŐSKÖDIK CSAK GONDOL MAGÁRA IS MEG A KAPCSOLATAIRA.
Na hallgass az ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!