Mi lenne a legjelentéktelenebb ajándék karácsonyra egy nőnek? (ami csak úgy van de nem való semmire csak arra hogy a fa alá tegyem)
Boldog, békés karácsonyi ünnepeket mindnyájatoknak. Amit kértetek, azt mind odateszem a fenyőfa alá és miközben a karácsonyi gyertya világítja meg arcotokat én boldogan nézem innen, amikor kibontjátok ajándékaitokat.
Jézsuska
Vegyél neki egérpadot valami jó kis sejtetős női alakkal. Vagy egy autó illatosítót. Vagy valami halálfejes csillogós övet. (azt mondtad a giccset szereti)
Vagy vegyél neki ilyen különleges fűszereket, amiket az életben nem fog tudni használni.
Vagy egy a plafonra felszerelhető nyugágyat vagy ülőt, abba még sokszor én is nehezen kászálódom bele, nem ám egy anyós... :o)))))) (kifele esni szoktam...)
Vagy kapjon egy műkörmös utalványt.
Esetleg Varga hajszeszt.
Vagy egy vadászgörényt.
Kontaklencsét.(lehetőleg színeset)
Kínai evő pálcikát.
Zenélő csecse dobozt.
ilyesmik jutottak hirtelen eszembe...
Úgy látom mindenkit felcsigázott és lázba hozott a téma:D
Nagyon köszönök minden egyes frappáns ötletet.
A végeredmény egy nagyis sál lesz:D barna és fos árnyalatokban, majdnemhogy ilyen matyóhímzéses virágokkal rajta (pedig a nagyon színeset szereti: rózsaszín, lila, hupikék:D )
Akkor lesz még egy TESCO-s gazdaságos film, valami western, vagy akció, vagy valami idióta vígjáték...régiket-t mondván hogy "klasszikus darab :D"
Megmég lesz valami műanyag piperevacak a fürdőjébe, szappantartó, valami doboz a körömlakkjainak, vagy ilyen hasonló fogkefetartó, de lehet veszek neki valami yolan rúzst a százasba hogy azt ha magára keni egy életre megbánja:D vagy annyira fosszínüt ami nem az esete és soha elő sem fogja venni és majd ő is bosszankodhat hogy ha már veszek valamit akkor yolat vettem volna amit ő szeret és tetszik neki... most odapillantottama sarokban elterülő ajándékomra :D nagyélmény....
vegyél neki egy olyan WC ülőkét, amibe bele van öntve egy szögesdrót, és olyan mintha ráülne XD
ukrán nyelvkönyvet.
szemölcs-eltávolító tapaszt.
Playboy márkájú napszemüveget.
Auchanban lehet kapni olyan fülvédőt, aminek a két oldalán rénszarvasfej van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!