Mi lenne a legjelentéktelenebb ajándék karácsonyra egy nőnek? (ami csak úgy van de nem való semmire csak arra hogy a fa alá tegyem)
Szerintem a rongyszonyeg es a muanyag edenykeszlet nem "legjelentektelenebb" ajandek. Rongyszonyegnek hivjak azt a szonyeget, aminek rongyos a szele.
De, en mar irtam neked, le lett pontozva, akkor menjel be a 100 Ft-os boltba, es nezzel korbe, tele van mindenfele cuccal a bolt. Vannak jelentektelen dolgok is, valassz, ha ranezel valamire, akkor ugy konnyebb kivalasztani.
Nálunka a 100 as boltab / debrecen / még most is lehet kapni azt a müvirágot amit a sirokra visznek, 6 szál
450 ft ! vegyél neki azt !!
:-)))))) Ez tetszik. amitől én kiborulok az a karácsonyi giccs. Egyszer kaptam valami gusztustalan sárga asztalra való fűszertartót, az volt a csúcs.
De vehetsz valami ócska dvd filmet is, van tescoban 299-ért valami se címe se semmije akciós. Vagy: piacon olcsó manikürkészlet, az se jó semmire. Vagy: ciklámenlila körömlakkot, valami pacsuli parfümöt, olyan tükröt ami giccses, ronda. Vagy: vegyél elektromos fogkefére fejet, főleg ha nincs neki olyan, vagy bakelitlemezt. Mindezeket ha nincs neki olyanja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!